ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Μία 16χρονη κόντρα στους "εξωγήινους" (video)

Η Αμερικανίδα Έλενα Μάιερς θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα τρέξει με μία μοτοσικλέτα 800cc στη Βαλένθια στις 8 Νοεμβρίου.

Το κορίτσι στη μοτοσικλέτα! Η Έλενα Μάιερς είναι τόσο cool όσο και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, η Τζέιν Μπίρκιν. Η Rizla Suzuki αποφάσισε...
να εκμεταλλευθεί την16χρονη "φαινόμενο" στο χώρο της αγωνιστικής μοτοσικλέτας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σε μια κίνηση που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις η αγγλική ομάδα ενημέρωσε ότι θα επιτρέψει στη μοναδική γυναίκα που έχει αναδειχθεί νικήτρια σε αγώνα του αμερικάνικου πρωταθλήματος Superbike (AMA) στην κατηγορία Supersport, να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα των Λόρις Καπιρόσι και Άλβαρο Μπαουτίστα στις δοκιμές της Βαλένθια στο τέλος της σεζόν (8/11)!

Ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, ο Πολ Ντένινγκ έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται για δοκιμές, αλλά για μία ευκαιρία για να κάνει η Μάιερς το όνειρο της πραγματικότητα.

Η Μάιερς επισκέφθηκε το γκαράζ της Suzuki στο Grand Prix στη Λαγκούνα Σέκα την περασμένη Κυριακή με την κάμερα του ESPN να την ακολουθεί και να καταγράφει κάθε της κίνηση. Φυσικά ήταν το μοναδικό ρεπορτάζ που παίχθηκε στο Sportscentre σχετικά με το αμερικάνικο GP.

"Αν μπορώ να την οδηγήσω, αυτό θα είναι το πιο... τρελό πράγμα, ακόμα και αν πρόκειται για λίγους γύρους. Έχω μένει άφωνη, είναι τρελό. Εκεί (σ.σ. στο MotoGP) θέλω να βρεθώ μια μέρα. Αυτή η ευκαιρία με κάνει να το θέλω ακόμα περισσότερο", τόνισε η Καλιφορνέζα που φυσικά πρέπει να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της.

Αν όλα πάνε καλά θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα οδηγήσει ένα πρωτότυπο της κατηγορίας. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που μία γυναίκα προσπαθεί να εισβάλλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Γερμανίδα Κάτια Πόνσγκεν είναι η διασημότερη εξ αυτών. Το 2001 κατετάγη 14η στο ιταλικό Grand Prix στο Μουτζέλο στα 250cc, όμως όλοι τη θυμούνται για το προσβλητικό σχόλιο του Μαξ Μπιάτζι σχετικά με το μέγεθος του στήθους της.

Η Φινλανδέζα Τάρου Ρίνε, η Γιαπωνέζα Τομόκο Ιγκάτα και η Αμερικανίδα Τζίνα Μποβάρντ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να παραμείνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πηγή: sport24.gr

Δείτε ένα video με την Αμερικανίδα σε δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου