ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η σειρά του Σκόκο

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού για την ανανέωση του συμβολαίου του-Ακολουθεί ο Μπλάνκο... Η σειρά των επαφών που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης για την ανανέωση συμβολαίων των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο ξεκίνησε ήδη σήμερα, όταν ο Γιάννης Λυπημένος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ακούσει την επίσημη προσφορά που είχε να καταθέσει η πλευρά της Ένωσης προς τον Αλγερινό επιθετικό. Η πρώτη περίπτωση ήδη δρομολογήθηκε και πιθανότατα απομένει ένα ακόμα ραντεβού για να σφραγιστεί η νέα συμφωνία. Την σκυτάλη παίρνει ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος θα «ακολουθήσει» τον Τζιμπούρ και θα ακούσει από τα πλέον επίσημα χείλη, την προσφορά που έχει να του προτείνει η ΑΕΚ, προκειμένου να τον «δέσει» για πολλά χρόνια.
Αυτό αναμενόταν να συμβεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μάνατζερ του, ανάγκασαν το ραντεβού να μετατεθεί προς το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ είναι σε όλα έτοιμη και έχει σχηματίσει την πρόταση που θα κάνει τον «υδραυλικό» να σκεφτεί πολύ σοβαρά την παραμονή του στην ομάδα, για πολλά περισσότερα χρόνια, από το ένα που απομένει. Άλλωστε ο ίδιος ο Αδαμίδης είχε δεσμευτεί πως τα χρήματα που θα του προσφέρει ως πάγιες απολαβές, σε συνδυασμό με τα μπόνους στόχων (κάτι που συνηθίζεται στα νέα συμβόλαια), θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο τον ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πιο δύσκολη περίπτωση, ωστόσο τα όσα έλεγε ο Σκόκο στο περιβάλλον του τις τελευταίες μέρες και τα όσα υποστηρίζουν στην διοίκηση, για την προσφορά που θα του κατατεθεί, αφήνουν βάσιμες ελπίδες ότι η ΑΕΚ θα έρθει σε συμφωνία μαζί του. Αμέσως μετά σειρά αναμένεται να πάρει ο Ίσμαελ Μπλανκο, όπου θα συζητηθεί και πάλι η πρόταση που είχε κατατεθεί προ ολίγων ημερών και δεν έβρισκαν σύμφωνο τον ίδιο, για τα χρήματα που θα λαμβάνει καθαρά από την ομάδα. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανεβάσει το πάγιο ποσό που του προσφέρει και αισιοδοξεί πως και με τον «Ζορό» θα καταφέρει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου