ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Εχασε από Εντίνιο

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μπαντ Κρόισναχ της Γερμανίας, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την ισπανική Μάλαγα με 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Εντίνιο στο 20'....
Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Μίκαελ Στόρε, δεν είχε στην διάθεση του τους διεθνείς Μανιάτη, Κουμορτζί, Μάχο.

Στο 15΄ μετά από ωραίο συνδυασμός των Κυανέρυθρων έξω από την περιοχή, ο Γουνδουλάκης έστρωσε στον Κοντοέ και αυτός σούταρε λίγο άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης είδε σουτ του να περνά ελάχιστα άουτ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Εντίνιο στο 20'. Στην φάση του γκολ έγινε ένα γέμισμα από τα δεξιά. Ακολούθησε μία κεφαλιά του Ελισέου παράλληλα με την εστία από αριστερά και ο Εντίνιο με κοντινό πλασέ έκανε από κοντά το 1-0.

Μάλαγα: Αρνάου, Γκάμεζ, Ελιγκτον, Μτίλιγκα (46' Τόρες), Γκιόνα, Γκονζάλες (76' Πορτίγιο), Ελισέου (46' Πάμπλο), Χουανίτο (90' Ράμος), Μπεναχούρ (60' Τορίμπιο), Λούκιουε (60' Χουανμί), Εντίνιο.

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Λάτκα, Κεντρέ (63' Κούρντι), Πάτρικ (88' Κοντοχρήστος), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Πούπο (46' Σκούρτης), Οκπάκο (72' Αναστασόπουλος),  Γουνδουλάκης (65' Οκόρο), Κούκετς (72' Κολοβός), Μπάλαμπαν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι στην πλειοψηφία τους ήταν Ελληνες ομογενείς, ενώ πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου μοίρασαν στα μικρά Ελληνόπουλα αρκετές φανέλες και σημαίες της ομάδας.

Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου