ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Η ώρα των ραντεβού

Σήμερα θα προγραμματιστούν από τον Σταύρο Αδαμίδη οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ για την επέκταση των συμβολαίων τους, που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να «δέσει» τους τρεις παίκτες με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαια, προκειμένου να μην τους χάσει σε ένα χρόνο δίχως να βάλει ευρώ στα ταμεία της. Άλλωστε από τον Ιανουάριο του 2011 θα έχουν δικαίωμα να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες... Πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Νάτσο Σκόκο. Η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό φαίνεται να «αναθερμαίνει» το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Επίσης, παραμένει ανοικτό το παράθυρο μεταγραφής σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που θα προτιμούσε η διοίκηση της ΑΕΚ εφόσον ικανοποιείτο οικονομικά. «Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ομάδας για τον Νάτσο. Έχουμε επαφές με συλλόγους από την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή πρόταση», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι, ενώ δεν απέκλεισε και… εσωτερική μετακίνηση του πελάτη του: «Μέχρι τις 31 Αυγούστου, όλα μπορούν να συμβούν».

Οι υποθέσεις των Μπλάνκο και Τζεμπούρ φαίνονται λιγότερο δύσκολες και ο λόγος είναι ότι αμφότεροι έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ΑΕΚ. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και είναι άγνωστο αν θα το πετύχει αυτό η διοίκηση της «Ένωσης» με τις προτάσεις που θα τους κάνει.

Προσηλωμένοι στο στόχο

Όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ αφήνουν πίσω τους την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την αναστάτωση που έφερε στην ομάδα, αφού πλησιάζουν οι αγώνες με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League. «Να μην αποπροσανατολιστούμε», ήταν το σαφές μήνυμα του Σταύρου Αδαμίδη στους παίκτες στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, όπου-παραδόξως-ο Σερβοέλληνας τεχνικός εμφανίστηκε σε πολύ καλή διάθεση έχοντας ξεπεράσει το «σοκ» του σαββατόβραδου.

Ο διεθνής Τύπος και ιδιαίτερα αυτός της Σερβίας έχει ενδιαφερθεί πολύ για το περιστατικό με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο αδερφός του προπονητή, Τόμο, μιλώντας στη σερβική «Courier» είπε: «Του επιτέθηκαν χούλιγκαν, τραυματίστηκε, αλλά δέχτηκε την περιποίηση των γιατρών. Μου είπε πως δεν περνά από το μυαλό του το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΑΕΚ. Σήμερα δεν θέλει να αφήσει την ομάδα. Αύριο, όμως, ποιος ξέρει; Μετά από όσα είδε όλα είναι πιθανά».

Προλαβαίνει ο Ντιόπ, δύσκολα ο Γκέντσογλου

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν δηλώθηκε στην αρχική λίστα της ΑΕΚ με τους διαθέσιμους παίκτες για τους αγώνες με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό θα συμβεί μόλις δοθεί δανεικός ο Μίλαν Λούκατς και «αδειάσει» μια θέση ξένου. Ο Σενεγαλέζος μέσος εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος να προσφέρει κόντρα στους Σκωτσέζους και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ακόμη και βασικός, καθώς ο Σάββας Γκέντσογλου είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι λόγω θλάσης στον δεξιό δικέφαλο που θα τον αφήσει εκτός για δύο εβδομάδες.

«Αντάρτικο» από Αραούχο

Συνεχίζει την προκλητική στάση απέναντι στην ΑΕΚ ο Κάρλος Αραούχο. Ο Αργεντινός μπακ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των παικτών που δεν υπολογίζονται και δεν απαντούσε στις κλήσεις των ανθρώπων της ομάδας. Η στάση του ασφαλώς και εξυπηρετεί την «Ένωση», καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Έρχονται… ανάσες

Τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει δύο χορηγικές συμφωνίες που θα φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία. Η βασική διαφήμιση στη φανέλα θα της αποφέρει περίπου 1 εκατ. ευρώ, ενώ 250.000 ευρώ θα εισπράξει από εταιρεία που θα διαφημίζεται στο μανίκι και το σορτσάκι της εμφάνισης.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου