ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Σε μια από τις διασημότερες και ιστορικότερες πίστες του παγκοσμίου motocross(Lommel,Liemburg) πραγματοποιήθηκε ο ενδέκατος αγώνας της χρονιάς.
Red Bull KTM & RockStar Suzuki ...
κατέκτησαν την κορυφή με τους αναβάτες τους Antonio Cairoli & Ken Roczen να ανεβάινουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με χαρακτηριστική άνεση. Στην μεγάλη κατηγορία της ΜΧ1 ο Ιταλός Αntonio Cairoli κατέφερε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος αφού δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και σε συνδυασμό με την απροβλημάτιστη ΚΤΜ 350 SX-F πήρε μια σπουδαία νίκη σε μια από τις αγαπημένες του πίστες.
Στην κατηγορία της ΜΧ2 ο Γερμανός Ken Roczen κατάφερε όχι μονό να φτάσει στην πηγή, αλλά και να πιει και νερό αλλά και τη σαμπάνια από την ψηλότερη θέση του βάθρου. Οδήγησε γρήγορα και εντυπωσιακά, δεν έκανε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, ενώ η μοτοσυκλέτα του η οποία όπως δήλωσε είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν στάθηκε στο ύψος της και κατάφερε να οδηγήσει τον Γερμανό αναβατη στην κορυφή και να κατακτήση τον πρώτο του αγώνα.

Πηγή: enduro.gr  Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου