ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Λάρισα - Πανιώνιος 0-1....χάλασε την φιέστα!

Ο Πανιώνιος χάλασε τη φιέστα αποχαιρετισμού που είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, παίρνοντας σπουδαίο διπλό - ανάκαμψης με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σάμαρης με σουτ έξω από την περιοχή, στο 42ο λεπτό, μετά από φάουλ του Γουνδουλάκη και απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς της Λάρισας.....

Αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του, οι στιγμές ήταν ιστορικές, έτσι και αλλιώς, αφού μια σελίδα γεμάτη αναμνήσεις, τίτλους και επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες, έκλεισε για την ΑΕΛ, όπως όλες αυτές διαδραματίστηκαν μέσα στο Αλκαζάρ.
Ο αποχαιρετισμός ήταν όμως πικρός, αλλά πολύ "ζεστός" για τον Πανιώνιο, που κατόρθωσε να γιατρέψει τις δικές του πληγές, μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα και να φύγει θριαμβευτής από την έδρα, την οποία -εντελώς συμπτωματικά- είχε εγκαινιάσει, σε φιλικό ματς με την ΑΕΛ, πριν από 46 χρόνια.
Η Λάρισα διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για ένα σπρώξιμο του Σιόβα στον Νταμπίδα στις καθυστερήσεις και αδικαιολόγητα για το γκολ που πέτυχε ο Νταμπίζας, ο οποίος ήταν σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ. Εχασε όμως αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Μετίν με τον Μάχο στο 93', όπου ο Τούρκος έστειλε τη μπάλα άουτ.

πηγη dokari.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου