ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Άρης - Κέρκυρα 2-0......«Ανάσα» για Αρη, αδικία για Κέρκυρα

Εχοντας δύο αρνητικά αποτελέσματα (ισοπαλία με Λάρισα και ήττα με Ηρακλή) και με τον κόσμο να έχει εκφράσει τη δυσφορία του, ο στόχος του Αρη ήταν διπλός απέναντι στην Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Νίκη και καλή εμφάνιση....


Το «τρίποντο» ήρθε, με το 2-0 επί των «Φαιάκων» για την 11η αγωνιστική, που ωστόσο δικαιούνται να φωνάζουν για το γκολ του Παρασκευαϊδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (θα ισοφάριζε το ματς σε 1-1) το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η καλή εμφάνιση για τον Αρη δεν ήρθε, αλλά πάνω απ’ όλα η ουσία μετράει για τους «κίτρινους», έστω και αν για άλλη μια φορά δεν σκόραρε ο Κόκε, που επέστρεψε από την άδειά του.

Ο ελλιπής Αρης (χωρίς, μεταξύ άλλων, τους Χαβίτο, Πρίττα, Γκιάρο) ήθελε, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και την καλή τελική πάσα ώστε αξιοποιήσει τους Τσέζαρεκ και Κόκε που βρίσκονταν στην επίθεση, στο 4-4-2 του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, που είχε τον Νέτο ως δεξί χαφ! Τελικές προσπάθειες είχε (9’ Μίσελ, 26’ Κάλβο) αλλά ουσιαστικά η πρώτη του καλή στιγμή έγινε γκολ με τον Τσέζαρεκ στο 34’.

Ο Κούπερ αναγκάστηκε να αποσύρει τον τραυματία Κάλβο μετά το 1-0, βάζοντας τον Πορτίγια και είδε τον Τσέζαρεκ να μην φτάνει στο 2-0 στο 43’. Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα είχε τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Επστάιν στο 11’, αλλά μετά ουδέποτε απείλησε. Το 4-5-1 του Τεννέ, με τον Τσίγκα στην κορυφή, δεν προβλημάτισε την άμυνα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν. Η Κέρκυρα μπήκε με μεγαλύτερη ζωντάνια, για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά με εξαίρεση μια κεφαλιά του Στολτίδη στο 52’ ουδέποτε απείλησε. Ούτε οι ενέργειες του Τεννέ από τον πάγκο (Γκουστάβο στο γήπεδο, Καλαντζής στην κορυφή, Γιάντσης ως παρτενέρ του μετά και Δεινόπαπας αντί του Μακρή) απέδωσαν.

Ο Αρης δεν ρίσκαρε, δεν βγήκε μαζικά στην επίθεση, είχε δύο-τρία μακρινά σουτ χωρίς να απειλήσει και έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία στο 90’ με το τετ-α-τετ του Ρουίς. Ωστόσο στην επόμενη φάση γλίτωσε την ισοφάριση, καθώς το γκολ του Παρασκευαϊδη ακυρώθηκε (λανθασμένα) ως οφσάιντ και τελικά πέτυχε το 2-0 με γκολ του Πορτίγια στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 34' Τσέζαρεκ, 90'+4' Πορτίγια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 71' Βανγκέλι, 90'+2' Σηφάκης - 60' Παρασκευαϊδης, 68' Γκουστάβο

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Ναφτί, Τόχα, Νέτο, Κάλβο (35' Πορτίγια), Κόκε (75' Φατί), Τσέζαρεκ (59' Ρουίς).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαϊδης, Στολτίδης (73' Γιάντσης), Μακρής (85' Δεινόπαπας), Καλαντζής, Επστάιν, Τσίγκας (65' Φλαβίνιο).

πηγη ethnos.gr





2 σχόλια:

  1. ευχαρσιτώ Νίκο, πάνω στην βιασύνη να αναρτήσουμε όλα τα αποτελέσματα έγινε το λάθος..."ρίξαμε" το σκορ του Άρη, αλλά ήταν ένα από τα λάθη που γίνονται όταν βιάζεσαι να αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή