ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Τσιρίλο: “Δεν... υπάρχει αυτό!”

“Ψεύτικο” χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στον "Αθλητικό Metropolis" και αναφέρθηκε στο ματς υπογραμμίζοντας......
πως ο δικέφαλος του βορρά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του όπως και μέχρι την αποβολή του Ίβιτς στο 58΄, η οποία και επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και ο μη καταλογισμός του πέναλτι στον Σαλπιγγίδη.

«Στα πρώτα 45 λεπτά μόνο εμείς ήμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί μέχρι που αποβλήθηκε ο Ίβιτς. Μετά ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν ψεύτικο», σχολίασε αρχικά ο Τσιρίλο.

Για την αποβολή του Ίβιτς: «Θεωρώ ότι αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι φταίει ο Ίβιτς. Σε όλη την διάρκεια τον χτυπούσαν. Συνεχίσαμε καλά, αλλά παίζοντας με δέκα και κυνηγώντας στο σκορ, τα συστήματα πάνε περίπατο».

Για τον τραυματισμό του Μαλεζά: «Του εύχομαι περαστικά. Πονούσε πολύ και χθες. Μέσα στην ομάδα ελπίζουμε να επιστρέψει ο Κοντρέρας. Χθες πάντως πήραμε δύναμη. Είμαστε μεγάλη ομάδα και παίζουμε καλά οπουδήποτε».

Για το πέναλτι που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ στον Σαλπιγγίδη: «Έγινε μακριά και δεν το είδα. Ούτε στο βίντεο. Ο Σαλπιγγίδης μου είπε πως ήταν πέναλτι».

Για την συμπεριφορά του διαιτητή: «Σε μερικές φάσεις δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Είναι φυσιολογικό σε τέτοιο γήπεδο να υπάρχει ένας φόβος. Οι διαιτητές κάνουν λάθη και εμείς το ίδιο. Σε μερικές φάσεις πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάποια καλύτερα σφυρίγματα».

Για τα συνθήματα που άκουσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Άκουσα και εγώ πολλά χθες. Δεν δίνω σημασία. Αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Όλα δημιουργούνται και από την αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ απέναντι σε αυτούς. Αυτό που μας πείσμωσε είναι το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο».

Για το συμβάν με το πούλμαν: «Δεν έγινε κάτι σημαντικό. Μας προσέβαλαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Άνοιξα τις πόρτες και κατέβηκα. Δεν το περίμεναν και έφυγαν. Μετά κατέβηκαν οι Μουσλίμοβιτς και Χαλκιάς. Ήρθαν οι σεκιούριτι και τελείωσε το ότι έγινε…».

πηγη sportnet.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου