ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ σε Αδαμίδη: Το λιγότερο τρεις μεταγραφές και τις ανανεώσεις!

Οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα, δεν θα μπορούσαν να καθυστερήσουν στην ΑΕΚ μετά την ήττα στην Καβάλα, που κυρίως συνοδεύτηκε με απογοητευτική εικόνα. Ο λόγος, άλλωστε, που το πρωί της Δευτέρας υπήρξε έκτακτη συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου το "παρών" έδωσαν οι .....
Αδαμίδης, Χιμένεθ, Μορίγια, Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Κωνσταντινίδης.Σε μία συζήτηση που διήρκησε για περίπου 2,5 ώρες οι έξι άνδρες ξεκαθάρισαν όλα όσα αφορούν το πλάνο της ομάδας για τη συνέχεια, ενώ εκτενή αναφορά έγινε στην κάκιστη χθεσινή (21/11) εμφάνιση, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από εδώ και στο εξής και φυσικά οι απαραίτητες μεταγραφές που πρέπει να γίνουν την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, αρχικά, στάθηκε με μία αναλυτική παρουσίαση στα προβλήματα που έχει αντιληφθεί το διάστημα που εργάζεται στον "δικέφαλο", τα οποία βέβαια έχουν να κάνουν τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και με εξωαγωνιστικό!
Μάλιστα, ο Ανδαλουσιανός προπονητής ήταν ξεκάθαρος ως προς τα συμβόλαια που... καίνε και ως γνωστό πλέον επηρεάζουν και την απόδοση της ομάδας. Ο Χιμένεθ τόνισε πως η παρουσία των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο, είναι αναγκαία στην ΑΕΚ, ενώ όσο για τις μεταγραφές, παρουσίασε ένα συγκεκριμένο πλάνο.
Τρεις παίκτες το λιγότερο είναι η εισήγηση του Χιμένεθ και θα είναι για την άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Εκεί δηλαδή που η ΑΕΚ... πονάει!
Ο Σταύρος Αδαμίδης άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς του προπονητή αλλά και το μεταγραφικό του πλάνο και δεν αποκλείεται αν ζητήσει εξηγήσεις από τους παίκτες, για την τελευταία εμφάνισή τους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, είναι πιθανό να μεταβεί την Τρίτη στα Σπάτα (σήμερα η ομάδα έχεθι ρεπό) και να τους μιλήσει.

πηγη balla.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου