ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: Βάλαμε μόνοι μας τα δύο πρώτα γκολ του Παναθηναϊκού

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ηττήθηκε ο Ηρακλής από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του «Γηραιού» στάθηκε στα πρώτα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε χαζή την αποβολή του Σολτάνι.....

«Προετοιμαστήκαμε και ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε κάτω από μεγάλη πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με τα δύο γκολ κατορθώσαμε να μεταφέρουμε μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο. Δυστυχώς κατορθώσαμε να το πάμε στη ισοπαλία με δύο γκολ που τα βάλαμε μόνοι μας. Αντί να είμαστε πάνω σε ψυχολογία ήμασταν από κάτω. Στο δεύτερο μέρος το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τον Παναθηναϊκό. Μετά ρισκάραμε και βρήκε χώρους ο Παναθηναϊκός», τόνισε αρχικώς ο 42χρονος προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του Σολτάνι:

«Στο τέλος είχαμε ένα ακόμη μεγαλύτερο κακό, μια επιπόλαιη ενέργεια και μια κόκκινη κάρτα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε απώλειες. Ήταν μια χαζή ενέργεια που στοιχίζει στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε προσπάθεια από την ομάδα μας. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι δεν ήμασταν τυχαία εκεί που ήμασταν. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερη νοοτροπία, μεγαλύτερη πίστη στην ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και τον νέο του προπονητή».

πηγη sportnooz.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου