ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ: «Απαραίτητη η νίκη»

Κρίσιμο είναι το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καβάλα, κάτι που τόνισε και ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του. Η «Ένωση» πρέπει να παρουσιαστεί στο παιχνίδι σοβαρή και να προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο». Πρώτον για να κρατηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και δεύτερον.....
για ψυχολογικούς λόγους καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 
Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Τούμπα τα περιθώρια στενεύουν και επέστησε στους παίκτες προσοχή ώστε να αποφύγουν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων.   
«Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Πρέπει να τρέξουμε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε. Να μπούμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι από το ξεκίνημα, να μην κάνουμε πάλι δώρο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να πάνε όλα καλά. Ξέρετε ότι είναι απαραίτητη η νίκη στην Καβάλα για να πάμε ήρεμοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και προσέθεσε: «Δείτε το ως κίνητρο το να πάρετε τους τρεις βαθμούς, για να γεμίσει το γήπεδο την επόμενη εβδομάδα και να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας». Ο 46χρονος τεχνικός είναι φανερό πως έχει ενοχληθεί από την ήττα στην Νέα Σμύρνη στο ματς με τον Πανιώνιο. «Αυτό που δεν θέλω να δω από εσάς είναι ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον Πανιώνιο. Μπορεί να χάσουμε ή να φέρουμε ισοπαλία, όμως δεν θα έχω κανένα παράπονο από εσάς, εάν τα έχετε δώσει όλα».

πηγη sday.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου