ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Χιχόν: «Σωστό γουρούνι ο Μουρίνιο…»

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μανόλο Πρεσιάδο αναφέρθηκε στον ομόλογο του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο και τον…
έκραξε με αφορμή τις κατηγορίες του «εκλεκτού», ό, τι είχε χαρίσει τη νίκη στην Μπαρτσελόνα (1-0) με τον τρόπο που την παρέταξε, στο παιχνίδι που διεξήχθη τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.
Ο Πρεσιάδο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είπε ότι χαρίσαμε ένα παιχνίδι. Δεν είναι που το είπε μια φορά. Το επανέλαβε κιόλας! Από πού κι ως πού να σκεφτεί τέτοιο πράγμα; Και ποιος στο διάολο είναι αυτός ο Μουρίνιο; Από πού ξεφύτρωσε αυτός ο τύπος; Αφού κανείς στη Ρεάλ δεν λέει στον κύριο τι θα πει σεβασμός, θα του το πω εγώ από εδώ.
Μόνο τρεις λόγους μπορώ να σκεφτώ για να το πει αυτό εξ αρχής. Αν ήταν αστείο, δεν γελάσαμε. Αν ήταν για να προκαλέσει την Μπαρτσελόνα, δεν το πέτυχε. Κι αν το εννοούσε πραγματικά τότε είναι σωστό γουρούνι! Είναι ένας κακός συνάδελφος, ένας αχρείος».
Στο τέλος, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Μουρίνιο στο Μιλάνο: «Πήγε στο Μιλάνο τις προάλλες δείχνοντας τα τρία δάχτυλά του στους οπαδούς. Είτε είναι ένας χαμένος εγωκεντρικός, είτε εγώ δεν καταλαβαίνω». Όσο για την τιμωρία του Μουρίνιο, επεσήμανε: «Εγώ δε θα τον έβαζα στη θύρα των επισήμων, αλλά στο πέταλο των φανατικών της Χιχόν…».
«Μια ομάδα δεν μπορεί να χαρίζει παιχνίδια. Πρέπει πάντα να παίζει στο μάξιμουμ. Η Χιχόν δεν το έπραξε και είμαι βέβαιος ότι με κάτι τέτοια ματς η «Μπάρτσα» παίρνει… δώρα! Στην Αγγλία δεν μπορείς να το κάνεις αυτό διότι θα σε τιμωρήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

πηγη sigmalive.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου