ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

NBA: Η… διόρθωση του Γκέι (video)

Ο Ρούντι Γκέι έγινε από μοιραίος… ωραίος. Από δικό του λάθος ο Λεμπρόν Τζέιμς ισοφάρισε σε 95-95, 5,5’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης των Γκρίζλις με το Μαϊάμι στο Μέμφις, αλλά ο φόργουορντ των «αρκούδων» .....
εξιλεώθηκε πετυχαίνοντας με την εκπνοή το νικητήριο καλάθι πάνω σε άμυνα του «βασιλιά» (97-95).

Ο αγώνας είχε 20 εναλλαγές στο προβάδισμα και 12 ισοπαλίες, προτού η πλάστιγγα γείρει υπέρ των γηπεδούχων. Οι Γκρίζλις με το πρώτο buzzer beater της σεζόν στο ΝΒΑ έβαλαν τέλος στο σερί πέντε ηττών που μετρούσαν και υποχρέωσαν τη Χιτ στην τρίτη της ήττα σε πέντε εκτός έδρας αγώνα. Ελαφρυντικό αποτελεί η απουσία του Ντουέιν Ουέιντ λόγω τραυματισμού, αλλά και η απώλεια του Ουντόνις Χάσλεμ στην τρίτη περίοδο, όταν γύρισε το πόδι του.



Δέκα σερί νίκες έφτασαν οι Σπερς που συνέτριψαν με 116-92 τους Καβαλίερς και πλέον κατέχουν το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα με 11-1. Ο Τιάγκο Σπλίτερ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα «σπιρούνια», καθώς τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους (7/10 σουτ).

Η Θάντερ πέρασε με 82-81 από το Μιλγουόκι νικώντας για δεύτερο συνεχές ματς παρά την απουσία του τραυματία Κέβιν Ντουράντ. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με δύο βολές 7,3’’ πριν τη λήξη σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Ο Σι Τζέι Μάιλς πέτυχε 17 από τους 25 πόντους του στην τέταρτη περίοδο και οι Τζαζ επικράτησαν των Μπλέιζερς με 103-94, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε 14 από τους 25 πόντους του στο τελευταίο δωδεκάλεπτο στη νίκη του Ορλάντο επί των Πέισερς με 90-86.

πηγη sport-fm.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου