ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Τόρης στη θέση του Μπέου

Ο Γιώργος Τόρης ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού Βόλου, έπειτα από τον θάνατο το Νικολάου Μπέου και την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου, Αχιλλέα Μπέου.....

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο των «ερυθρολεύκων» το βράδυ της Κυριακής και ανέδειξε το νέο πρόεδρο καθώς και το νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

Παράλληλα, οι Θεσσαλοί ζητούν τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα γιατί «στις δύσκολες στιγμές, άλλωστε, φαίνεται ποιοι είναι φίλοι και ποιοι οι εχθροί», ενώ καθησυχάζουν τους φιλάθλους πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας:
 «Μετά το θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Νικόλαου Μπέου, την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του κ. Αχιλλέα Μπέου και την παραίτηση των κ. κ. Γιώργου Κουτρούμπα και Γιάννη Μπέη, συνεδρίασε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 το Διοικητικό Συμβόλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος:
Γιώργος Τόρης
Αντιπρόεδρος: Κώστας Θεοδώρου
Μέλη: Μάνος Κρατήρας, Γιώργος Βαρούτσικος, Ιάσων Χατζής, Γιώργος Πράττος, Παναγιώτης Βαρούτσικος, Ηλίας Λέτσιος, Σπύρος Διαμαντάρας
Νομικός Σύμβουλος: Γιώργος Αθανασάκης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους κ.κ. Γιώργο Κουτρούμπα και Γιάννη Μπέη για την προσφορά τους στην ομάδα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Αχιλλέας Μπέος και σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου, οι φίλοι της ομάδας πρέπει σταθούν δίπλα της,  να τη στηρίξουμε και να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν.  Στις δύσκολες στιγμές, άλλωστε, φαίνεται ποιοι είναι φίλοι και ποιοι οι εχθροί».


πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου