ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Μπέρδεμα με Σισέ

Τα ιταλικά Μέσα αφού έντυσαν τον Σισέ με τα γαλάζια της Λάτσιο θεωρώντας την μεταγραφή τελειωμένη, μία ώρα μετά, το γύρισαν ανάποδα, γράφοντας πως η περίπτωση δυσκολεύει αρκετά λόγω των απαιτήσεων του Γάλλου....


Πιο συγκεκριμένα, το «calciomercato» ανέφερε πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν, με τον επιθετικό να συμφωνεί να υπογράψει συμβόλαιο που θα αμείβεται με 1,7 εκ. ετησίως και τον Παναθηναϊκό να εισπράττει 5,5 εκ. € από την πώληση του παίκτη του.

Αργότερα, η ίδια ιστοσελίδα ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή και υποστήριζε πως η γυναίκα του, η Τζουντ, θέλει να γυρίσει στην Αγγλία και θα πείσει τον άντρα της για αυτή την επιλογή.

Παρόλα αυτά, το θέμα είναι καθαρά οικονομικά, αφού ο Σισέ, από τον Παναθηναϊκό παίρνει 2 εκ. € ετησίως και τα ίδια λεφτά διεκδικέι κι απο τη Λάτσιο ή οποιον άλλο ενδιαφέρεται. Οι «λατσιάλι», αρχικά προσέφεραν 1,3 εκ. € με τον Γάλλο να αρνείται. Κατόπιν, ανέβασαν την προσφορά στα 1,7 εκ. €. Εκεί, οι… γείτονες θεώρησαν πως θα καμφθεί η αντίσταση του ποδοσφαιριστή, αφού η θέλησή του να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι μεγάλη.

Ο Σισέ όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα, δεν φαίνεται πως δεν θέλει να ρίξει τις απαιτήσεις του. Μάλιστα, το τελευταίο δημοσίευμα έχει και δηλώσεις του μανατζέρ του, Φιλίπ Πιολά, ο οποίος δηλώνει απαισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, απο τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται κάτι για την υπόθεση.

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου