ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο... αντι- Κιντ και το δίλημμα του Καλάθη!

Φέτος ο Νικ Καλάθης αποτέλεσε ίσως την πιο ευχάριστη έκπληξη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Ελληνας ομογενής γκαρντ έκανε το μεγάλο «μπαμ» και εξελίχθηκε σε ένα από τα βασικά «κλειδιά» για τους «πράσινους» στο δρόμο για την κατάκτηση τόσο της Ευρωλίγκα όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος....


Ετσι, οι αμερικανοί, που δεν έπαψαν ποτέ να παρακολουθούν την εξέλιξή του, δεν… χρειάστηκαν και πολύ ώστε να τον μπλέξουν σε διάφορα σενάρια σχετικά με το ΝΒΑ. Και όχι με κάποια τυχαία ομάδα, αλλά με την φετινή πρωταθλήτρια, τους Ντάλας Μάβερικς (που από το 2009 διατηρεί τα δικαιώματα του όσον αφορά τον «μαγικό κόσμο»), ως πιθανό αντικαταστάτη του «γερόλυκου» Τζέισον Κιντ!

Αλλωστε ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο Ντάλας για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τους Χιτ και στη συνέχεια στο Μαϊάμι για το έκτο ματς στο οποίο οι Ντάλας αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΝΒΑ. Μετά το τέλος του ματς ο Καλάθης βρέθηκε στα αποδυτήρια όπου και είχε συνομιλία τόσο με τους παίκτες του Ντάλας όσο και με τον ίδιο τον προπονητή τους, Ρικ Καρλάιλ: «Μίλησα για λίγο με κάποιους παίκτες της ομάδας, αλλά και με τον κόουτς. Απλώς αυτό.

Δεν είπαμε τίποτα το συγκεκριμένο», σχολίασε ο Νικ Καλάθης στην ιστοσελίδα «www.orlandosentinel.com», η οποία κάνει εκτενή αναφορά στα κατορθώματα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ειδικά τη φετινή σεζόν που χαρακτηρίζεται εξαιρετική από τους Αμερικανούς.

Οσον αφορά το αν ο Καλάθης μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στη διφαινόμενη αποχώρηση του Τζέισον Κιντ, ο Αμερικανός ρεπόρτερ τονίζει «...αν οι Μάβερικς θεωρούν τον Καλάθη ως υποψήφιο αντικαταστάτη του 38χρονου Τζέισον Κιντ τότε θα πρέπει να εξαγοράσουν τον τρίτο χρόνου του τριετούς συμβολαίου του (2+1 με οψιόν από πλευράς Παναθηναϊκού), καταβάλλοντας το ποσό των 500.000 δολαρίων».

Από την πλευρά του ο Καλάθης απαντά για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους «πράσινους»: «Ο,τι και να συμβεί, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Είτε μείνω στην Ελλάδα, είτε συνεχίσω στο ΝΒΑ. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου, αγαπώ τους προπονητές μου, και αγαπώ και την Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός γκαρντ.

Για να συνεχίσει μιλώντας για το όνειρο του ΝΒΑ: «Είναι προφανές ότι ένα από τα όνειρά μου είναι κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Θα μπορούσα να ταιριάξω στο Ντάλας. Θεωρώ ότι το σύστημά τους μου ταιριάζει και μου αρέσει το πώς ο κόουτς Ρικ Καρλάιλ χειρίζεται τα πράγματα στην ομάδα. Παίζουν σαν ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Και ο Καλάθης καταλήγει: «Βεβαίως υπάρχουν ακόμη αρκετά πράγματα να σκεφτώ. Προς το παρόν απολαμβάνω τις καλοκαιρινές διακοπές μου».

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου