ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Θεοδωρίδης: «Γεωργιάδης και Ανάκογλου στο εξωτερικό»!

Για τις περιπτώσεις των Γεωργιάδη και Ανάκογλου μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο μεγαλομέτοχος των «Λιονταριών» τόνισε πως, δεν υπάρχει περίπτωση οι δύο παίκτες να πουληθούν όσο-όσο, αποκαλύπτοντας παράλληλα και ενδιαφέρον γαλλικής ομάδας για τους δύο ποδοσφαιριστές.....

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη: 

Για τους δύο ποδοσφαιριστές: «Υπάρχει για αύριο ραντεβού με τον κ. Αδαμίδη. Αλλά σήμερα υπάρχει και άλλο ραντεβού με άλλη ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα του εξωτερικού, από τη Γαλλία. Όπως πάνε τα πράγματα, οι παίκτες οδεύουν περισσότερο προς το εξωτερικό γιατί εδώ στον ελληνικό χώρο είναι δύσκολα από οικονομική άποψη. Αυτή τη στιγμή αν κινείται ένας, σου λέει μόνος μου είμαι και σου δίνω όσα θέλω. Εμείς είπαμε πουλάμε, όχι ξεπουλάμε. Πάντα όταν η αγορά είναι στάσιμη κάποιος πάει να το εκμεταλλευτεί. Σημασία έχει με ποιον έχεις να κάνεις».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε κάνει ακόμα συζήτηση με την ΑΕΚ. Θα δούμε αύριο. Είχε γίνει μια κουβέντα σε τηλεφωνική συζήτηση για πακέτο και είπα να πάρουν πρώτα τον έναν και μετά βλέπουμε για τον άλλο. Για να τους πάρεις πακέτο πρέπει να είσαι οικονομικά δυνατός».

Για πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Μέχρι πρότινος, πριν από 1-2 μήνες ενδιαφερόταν και για τους δύο. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω όμως κάτι τέτοιο, αλλά ίσως δεν έχει μπει ακόμα δυνατά στην ελληνική αγορά. Τώρα ξέρω ότι ενδιαφέρεται για τον Ανάκογλου».

Για την επιθυμία του Γεωργιάδη να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Αν μπορεί η ΑΕΚ να τον αποκτήσει θα ικανοποιηθούν και οι δύο. Μπορεί να είπε ο Γεωργιάδης ότι αυτό θέλει, αλλά αν έρθει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό δεν νομίζω να την αρνηθεί. Το θέμα είναι να ικανοποιηθεί και ο παίκτης και η ομάδα».

Για το πόσο κοστολογούνται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, καθώς και για την περίπτωση να πέσει στο τραπέζι η ιδέα των έμψυχων ανταλλαγμάτων: «Δεν είναι θέμα πόσο κοστολογούνται. Να δούμε τι προτάσεις θα έχουμε και θα δούμε. Θα διαπραγματευτούμε, αλλά όχι με τις 300.000-400.000 ευρώ που ακούγονται. Αν είναι με τόσα να πάνε να χτυπήσουν άλλες πόρτες. Τώρα, για την περίπτωση έμψυχων ανταλλαγμάτων, αν πέσουν στο τραπέζι και κάνουν για την ομάδα μου και μπορούν να βοηθήσουν στη Β’ Εθνική, ίσως».

Για το αν μετάνιωσε που δεν τους πούλησε τον Ιανουάριο: «Όχι, γιατί τότε ο πρωταρχικός στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Αφού υπήρχε ο χρόνος και δεν είχαμε πρόβλημα οικονομικό αποφασίσαμε να πάμε μέχρι τέλους. Είμαι πολύ πικραμένος και από τους παίκτες και από τους δύο προπονητές που είχαμε. Δεν μπορείς να παρουσιάζεις σε 6-7 ματς σούπερ ομάδα και εκεί που χρειάζεται να πάρεις τους βαθμούς να μην ανταποκρίνεσαι».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Οι στόχοι δεν έχουν οριοθετηθεί αφού δεν ξέρουμε που θα ανήκουμε. Ας μάθουμε πρώτα τους στόχους που έχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Προς το παρόν βαδίζουμε στα τυφλά».

πηγη sportsview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου