ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Επιβεβαίωση από Λάτσιο για Σισέ! "Μαζί του μπορούμε και πρωτάθλημα"

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαπραγματεύσεις της Λάτσιο για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των "Λατσιάλι", Κλαούντιο Λοτίτο. Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, επιβεβαίωσε σε ιταλικά ΜΜΕ πως επιδιώκουν να προσθέσουν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στο ρόστερ τους, ενώ σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.....
ο Λοτίτο προσφέρει στο "τριφύλλι" μέχρι και 6 εκατομμύρια ευρώ.Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην γειτονική χώρα, ο Κλαούντιο Λοτίτο φέρεται να υποστήριξε στο περιβάλλον του ότι δεν θα σταματήσει μονάχα με την απόκτηση του Κλόζε, αλλά θα προσπαθήσει να φέρει και τον Σισέ.

Από την μεριά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος σε δύο χρόνια παρουσίας του στην Σούπερ Λιγκ έχει βγει πρώτος σκόρερ με 23 και 20 γκολ, αντίστοιχα, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και η πρόταση της Λάτσιο είναι η μοναδική που ελκύει τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό. Αλλωστε, οι "πράσινοι" συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο καθώς έχουν άλλον έναν χρόνο συνεργασίας με τον Γάλλο επιθετικό.

Για την πιθανότατη μετακίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο μίλησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Sei", ο πολύπειρος Ιταλός ατζέντης, Βιτσέντζο Μοραμπίτο, που εξέφρασε και με την σειρά του την άποψη πως ο "Τζιμπρίλιαντ" βρίσκεται μια ανάσα από τη Λάτσιο.

"Ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικές δυσκολίες, μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Θα σκοράρει πολλές φορές και το έχει κάνει ήδη τρεις φορές σε δυο παιχνίδια απέναντι στη Ρόμα, κάτι που είναι ένας ακόμα λόγος για τον πάρει η Λάτσιο", είπε αρχικά ο Μοραμπίτο και συνέχισε:
"Θα είναι μια τεράστια προσθήκη, είναι ένας παίκτης που έχει χαρακτήρα και θυσιάζεται, δεν είναι άσχημος χαρακτήρας όπως λένε πολλοί, είναι ήσυχο παιδί. Μου θυμίζει τον Ετό, είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα ηγετική. Με μια μεσαία γραμμή με τους Μοντολίβο, Λεντέσμα, Τσάνα και Ερνάνες και μια επίθεση με τους Κλόζε, Ζάρατε, Σισέ και Ρόκι, η Λάτσιο μπορεί να μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

 http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=40338

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου