ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Χρυσός» ο Γιαννιώτης στο Σετούμπαλ

Το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανοιχτής θάλασσας του Σετουμπάλ (10χλμ) πήρε ο Σπύρος Γιαννιώτης.....
Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού έκανε σπουδαία εμφάνιση και πήρε εύκολα την πρώτη θέση (1,40,30)βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για μετάλλιο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.

«Είναι μια σπουδαία επιτυχία. Πήγε πολύ καλά ο Σπύρος και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε από τη Σαγκάη το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τόσο ο Σπύρος όσο και τα άλλα παιδιά έχουν βγάλει μεγάλο όγκο δουλειάς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όταν δουλεύεις αμείβεσαι αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έχουμε καταφέρει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα και τέτοιες εμφανίσεις είναι δικαίωση για όλους μας», είπε ο προπονητής του Νίκος Γέμελος.

Η Κέλυ Αραούζου ήταν 3η στα 10χλμ ενώ ο Αντώνης Φωκαϊδης εγκατέλειψε στα 7,5 χλμ από το κρύο. Η Κέλυ Αραούζου που πήρε το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε: «Στην αρχή δεν πήγα καλά αλλά στη συνέχεια βρήκα ρυθμό και ανέβηκα. Είναι ίσως τα πιο κρύα νερά που έχω κολυμπήσει. Είμαι ευχαριστημένη και αυτή η εμφάνιση με ανεβάζει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας που είναι δύσκολη».

πηγη metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου