ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κατήγγειλε εκβιασμό ο Κούγιας

Νέες καταγγελίες από τον Αλέξ Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής, το πρωί της Δευτέρας και μετά από συνάντηση που είχε με την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Κ. Ράικου και την εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος κ. Παπανδρέου, κατήγγειλε εκβιασμό από μάνατζερ που εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια....
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Superleague, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Κατήγγειλα το γεγονός ότι από χθες το βράδυ γνωστός μάνατζερ, που εμπλέκεται στην υπόθεση, μού στέλνει εκβιαστικά μηνύματα. Είναι ο πιο γνωστός μάνατζερ που εμπλέκεται στην υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Εδώ και δύο μέρες έχει γίνει μία προσπάθεια να μετακινηθεί το θέμα προς άλλους πρωταγωνιστές. Βγαίνουν κάποιοι και λένε πως άλλος είναι ο αρχηγός. Η δική μου άποψη είναι πως οι άνθρωποι που πρωτοστάτησαν σε αυτή την υπόθεση, όπως η ΕΠΟ, πρέπει να στηριχτούν. Υπάρχει ένας άνθρωπος που με μισεί, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις των κατηγορουμένων με τον Μαρινάκη, διότι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης προσπαθούν να μεταθέσουν το βάρος στα θύματά τους. Έχουν γίνει και λάθη. Όπως με τον Θανάση Γιάχο, καθώς τα λεφτά που φέρεται να ζητεί είναι τα λεφτά του και θα αποδειχτεί. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αυτή».

πηγη sportnet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου