ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Το «σύνθημα» το έδωσε ο κόσμος...

Πρώτη εμφάνιση - προπόνηση του Άρη στο «Βικελίδης» παρουσία 10.000 φίλων της ομάδας.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ατμόσφαιρα ημέρας αγώνα, συνθήματα και έκδηλη την προσμονή για μια νέα χρονιά με επιτυχίες δέκα χιλιάδες περίπου φίλοι του Άρη αποθέωσαν Σ. Τσιώλη, παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας....


Η αναφορά με συνθήματα και πανό στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων ήταν αναμενόμενη. "Ιδιώνυμο για έναν πυρσό, ε; Λευτεριά στους Μπέο-Ψωμιάδη", η πιο χαρακτηριστική ατάκα ενός εκ των πανό.

Στα πρόσωπα όλα ήταν εμφανής η έκπληξη για την εντυπωσιακή υποδοχή και παρουσία του κόσμου των «κίτρινων». Ειδικά για τους νεοαποκτηθέντες ήταν το πρώτο «βάπτισμα» στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, μια πρώτη γνωριμία με την μοναδική ατμόσφαιρα στο «Βικελίδης».

Εντυπωσιασμένοι από το κλίμα και αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά οι άσοι του Άρη στις δηλώσεις τους. "Είμαι χαρούμενος που έχουμε τόσο πολύ κόσμο στην πρώτη και είμαι και εγώ στην ομάδα. Στόχος είναι να πάμε ψηλά φέτος. Όσο για αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και τις αποκαλύψεις, οι εποχές είναι δύσκολες αλλα αυτός ο κόσμος μας δίνει δύναμη", δήλωσε ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ ο Νέρι Καστίγιο είπε: "Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη, ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Όλοι πρέπει να υιοθετήσουμε τη σκέψη να πάμε στην πρώτη θέση".

πηγη athlitikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου