ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή ο Βρύζας

Ορθάνοιχτο παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά την επάνοδό του στη Τούμπα, δίπλα στον Θόδωρο Ζαγοράκη, φέρνοντας μάλιστα μαζί του και σχήμα επενδυτών, ώστε να μην αναγκαστεί η ομάδα να πουλήσει παίκτες, όπως ο Αντελίνο Βιερίνια....


Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι επίκειται σύντομα ραντεβού μεταξύ των δυο πρώην πρωταθλητών Ευρώπης, όπου θα τεθούν επί τάπητος και θα διευκρινιστούν όλα τα θέματα της επικείμενης νέας συνεργασίας τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα έχει την μορφή διαρχίας.

Στη συζήτηση θα πέσουν στο τραπέζι από την πλευρά του Βρύζα και οι προτάσεις για την νέα διοίκηση με την συμμετοχή επιχειρηματικού σχήματος το οποίο έχει βολιδοσκοπηθεί και φέρεται ενδιαφερόμενο να αναλάβει την χρηματοδότηση της ομάδας, μέσω της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου, ώστε να βγει αυτή από το αδιέξοδο και να μην χρειασθεί να πουληθούν παίκτες για να κλείσει το οικονομικό «άνοιγμα» της εταιρείας.

Άλλωστε, μια συμφέρουσα πώληση ακόμα και του Βιερίνια, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες παγκοσμίως, συν το δεδομένο του ποσοστού 35% που δικαιούται η Πόρτο. Διότι υπάρχει, ναι μεν, το ενδιαφέρον της Ουκρανικής Ντνιέπρ, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι ο Βιερίνια είναι αρνητικός στην μετακόμισή του στην Ουκρανία, ενώ η δεύτερη ενδιαφερόμενη Ουντινέζε δεν δίνει ικανοποιητικό για τον ΠΑΟΚ ποσό.

Η ουσία είναι ότι στην πόρτα που άνοιξε ο Ζαγοράκης φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε δεόντως ο Βρύζας. Η συνύπαρξή στην διοίκηση των δυο πρώην πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο, έχουν διεθνές κύρος και διοικητική εμπειρία, πλέον, μόνο προς όφελος του ΠΑΟΚ μπορεί να αποδειχθεί. Ιδίως εάν έχουν και χρηματοδότες ως στήριγμα.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον, αλλά η επαναπροσέγγιση Ζαγοράκη και Βρύζα δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Βρύζα στον ΠΑΟΚ, αφού μπορεί να προκύψει διάσταση απόψεων σε ορισμένα κρίσιμα θέματα.

πηγη paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου