ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση

Την αισιοδοξία τους ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την Morgan Stanley, όσον αφορά το θέμα της τρίτης φάσης της αδειοδότησης της ΑΕΚ και τα πέντε εκατομμύρια ευρώ περίπου που χρειάζονται, εκφράζουν από την ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα κακόβουλα και κατευθυνόμενα τα οιαδήποτε δημοσιεύματα περί προβλήματος....


Στη Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα αποφασίστηκε να υπάρξει συζήτηση για την ΑΜΚ την 1η Ιουλίου, μία ημέρα μετά από την απόφαση της αδειοδότησης.

Από βδομάδα αναμένεται να εγκριθεί και η ίδρυση των Supporters Club Α.Ε., ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την οικονομική στήριξη του συλλόγου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΓΣ της ΠΑΕ:

Σήμερα, την 17/06/2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

Α. Αποφασίστηκε η μεταβολή της έδρας της εταιρείας από το Δήμο Αθηνών Αττικής, οδός Αργοστολίου 15, στο Δήμο Σπάτων Αττικής επί της παρόδου oδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο και τη διεξαγωγή με την επιμέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας των σχετικών ενεργειών, γνωστοποιήσεων κλπ ενώπιον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) της Super League, καθώς και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 2 και 3 του ν. 2725/1999.

Β. Αποφασίστηκε όπως τροποποιηθεί το άρθρο 23 του Καταστατικού της Εταιρίας, σχετικά με τη σύνθεση και θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, και όπως γίνει αύξηση των μελών του από τρία (3) μέχρι εννέα (9) πλέον σε τρία (3) μέχρι είκοσι ένα (21) μέλη. Επιπλέον, όπως η εταιρεία με την επωνυμία «SUPPORTERS CLUB ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «SUPPORTERS CLUB A.E.» έχει δικαίωμα διορισμού ενός (1) μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ εφόσον κατέχει το 10% των μετοχών της εταιρείας, επιπλέον ενός (1) μέλους εφόσον κατέχει το 20% των μετοχών της εταιρείας και συνολικά τριών (3) μελών εφόσον κατέχει το 30% των μετοχών της εταιρείας, δηλ. το μέγιστο το 1/3 του συνολικού αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Γ. Αποφασίστηκε η χορήγηση των ήδη γνωστοποιηθέντων δια του Τύπου, καθώς και τυχόν άλλων που κριθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο, εταιρικών προνομιών στην εταιρεία με την επωνυμία «SUPPORTERS CLUB ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «SUPPORTERS CLUB Α.Ε.» και την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σύναψη σχετικής σύμβασης με την ως άνω εταιρεία προς υλοποίηση της ανωτέρω απόφασης.

Δ. Αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης των θεμάτων 3, 4 και 5 της ημερησίας διάταξης (σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) για την 01/07/2011, ημέρα Παρασκευή στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο


πηγη sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου