ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Προσγειώθηκε ο Μπέλεκ!

Αφού ο δανεισμός του (παρόλο που ήταν σχεδόν κλεισμένος) βρέθηκε αρκετές μέρες «στον αέρα», ο Στιβ Μπέλεκ προσγειώθηκε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ!...

Ο Καμερουνέζος φορ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει και επίσημα η τέταρτη προσθήκη της «Ένωσης» για την ερχόμενη σεζόν (μετά τους Μπουγαΐδη, Κοντοέ και Σιαλμά).

Ο Μπέλεκ έφτασε περίπου στις 20:00 το βράδυ με πτήση της «Air France» από το Παρίσι (αφού βρισκόταν σε διακοπές, όταν η Ουντινέζε τον ειδοποίησε για τη θετική κατάληξη της συμφωνίας με την ΑΕΚ).

Αμέσως μετά την άφιξή του, δε (και αφού παρέπεμψε σε δηλώσεις μετά την παρουσίασή του) αναχώρησε για το ξενοδοχείο και τη Δευτέρα το πρωί -αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις- θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την «Ένωση».

Υπενθυμίζεται πως αυτό θα προβλέπει αποδοχές λίγο πάνω από 150.000 ευρώ για τον παίκτη -ενώ στη συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του από την Ουντινέζε προβλέπεται ρήτρα 100.000 ευρώ, εφόσον δεν συμπληρώσει 20 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Δείτε τον (17χρονο τότε) Μπέλεκ να σκοράρει δύο από τα έξι γκολ του στις 13 συμμετοχές του με τον Πανθρακικό τη σεζόν 2009/10 -αλλά και ένα από τα επτά τέρματα που πρόλαβε να πετύχει πέρυσι σε 13 ματς με τη δεύτερη ομάδα της Ουντινέζε

πηγη sport-fm.gr (κλικ στον σύνδεσμο της πηγης για βίντεο του παίκτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου