ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κούγιας: "Τραγωδία αν φύγει ο Μαρινάκης..."

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αθλητική δικαιοσύνη ενώ χαρακτήρισε τραγωδία την περίπτωση αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ελληνικό ποδόσφαιρο....

 Παρά τα όσα έχουν συμβεί και παρότι προσπάθησαν να μου περάσουν διάφοροι ότι ο κ. Μαρινάκης με μισεί -εκεί τον οδήγησαν με συκοφαντίες εναντίον μου ο Μπέος, ο Κανελλόπουλος κ.α, έχω ακούσει μάλιστα και σχετικές κασέτες από την ΕΥΠ-, θα είναι τραγωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν φύγει ο Μαρινάκης από αυτό ή τον διώξουν!

Το πιστεύω ειλικρινά. Και το λέω αυτή τη στιγμή που όσα είχα καταγγείλει διαπιστώνονται", τόνισε σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα "Φως" ο γνωστός ποινικολόγος, και συνέχισε:

"Αν ο κ. Μαρινάκης μείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς "μυαλοπώληδες" γύρω του, και λειτουργήσει όπως λειτουργεί στη ναυτιλία, θα απογειωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε λίγα χρόνια.

Διότι ο πήχης θα ανέβει ψηλά , και αναγκαστικά οι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό.

Αν όμως φύγει ο Μαρινάκης θα εξαφανιστεί ο ανταγωνισμός, οι ποδοσφαιρικές ομάδες χωρίς κεφαλαιούχους θα ρίξουν χαμηλά τον πήχη, οι παίκτες που θα έρχονται θα είναι από τα... πανέρια και θα μπούμε στη λογική να παίρνουμε τα... αποφάγια της Ευρώπης!

Αυτό θα είναι κακό για για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, θα πεθάνει το ποδόσφαιρο έτσι".

Ποιες όμως θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια;

"Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κ. Μαρινάκης είναι να αφήσει αυτή τη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις διοικήσεις των τελευταίων πολλών χρόνων, από εποχής Τριβέλλα μέχρι Γκαγκάτση, να κάνει αυτό που κάνει το τελευταίο τρίμηνο.

Όσο για μένα που ήθελαν να με πυροβολήσουν στα πόδια όπως αποκαλύπτεται, το κύκλωμα είχε αποφασίσει από τις 9/3 να με τραυματίσει βαριά για να με φοβίσει.

Δεν είμαι ήρωας, αλλά δεν κάνω ποτέ πίσω ούτε για να πάρω φόρα".

Σε ερώτηση τέλος για το αν εκτιμάει ότι κινδυνεύει ο Ολυμπιακός με τιμωρία, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά και τη δικογραφία, απάντησε:

"Δεν βλέπω να υπάρξει πρόβλημα του Ολυμπιακού με την αθλητική δικαιοσύνη".

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου