ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Επαναλειτουργία και ανοιχτά μέτωπα

Επαναλειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα και πάλι η ΕΠΟ όπως αποφάσισε η ομοσπονδία σε άτυπη συνεδρίαση της την Παρασκευή. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι γνωμοδοτήσεις της UEFA για τους φακέλους....
των Ηρακλή, ΟΦΗ και Τρικάλων αλλά και οι αποφάσεις για τις ομάδες που έχουν πρόβλημα με τις ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες.

Μετά από δύο εβδομάδες, η ΕΠΟ θα τεθεί σε λειτουργία και πάλι από την Δευτέρα όπως αποφασίστηκε σε άτυπη συνεδρίαση της ομοσπονδίας την Παρασκευή.

Μάλιστα κάτι τέτοιο θα γίνει και ενώ υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στην Ομοσπονδία.
Συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το πόρισμα της επιτροπής από την UEFA, που μελέτησε τους φακέλους αδειοδότησης των Ηρακλή, ΟΦΗ και Τρικάλων.

Από αυτό θα φανεί ποιό θα είναι και το μέλλον σε αυτή την υπόθεση, τη στιγμή μάλιστα που ο ΟΦΗ έχει προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια.

Παράλληλα όμως εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και στο θέμα με τις φορολογικές ή ασφαλιστικές ενημερότητες κάποιων ομάδων.

Πρόκειται συνολικά για 21 ομάδες. Οι πέντε από τη Β΄ εθνική και 16 από τη Γ΄ εθνική κατηγορία (7 από τον 1ο και 9 από το 2ο όμιλο).

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι απορρίφθηκε η πρόταση των Τζώρτζογλου και Χατζηαποστόλου, που ζήτησαν είτε η αδειοδότηση να ισχύσει φέτος μόνο για τις ομάδες που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε να γίνει αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας με 20 ομάδες.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου