ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ – Η δράση ξεκίνησε!

Οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι πραγματοποίησαν την πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων ενόψει του αγώνα που θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Το σημερινό (14/6) πρόγραμμα περιλάμβανε τις ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας, καθώς και τη νυχτερινή ειδική διαδρομή. Όλοι εμφανίστηκαν ευχαριστημένοι από τις ειδικές, αν και τις χαρακτήρισαν σκληρές....

Ιδιαίτερα, εστίασαν στην ΕΔ3 (Ελευθεροχώρι) η οποία είναι, σύμφωνα με αυτούς, η σκληρότερη της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των 18 συμμετεχόντων στην κατηγορία WRC, στις αναγνωρίσεις έλαβαν μέρος και οι εργοστασιακοί οδηγοί της Mini, Ντάνι Σόρντο και Κρις Μίκι, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας το 2012 και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις ε.δ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σεμπάστιαν Λεμπ: «Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Ορισμένες από αυτές είχαν πολλές πέτρες, άλλες ήταν σχετικά σκληρές, αλλά γενικά είναι καλές».

Μίκο Χίρβονεν: «Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Η τρίτη ε.δ. είναι πραγματικά σκληρή, όπως σε ένα τυπικό Ακρόπολις. Παρόλα αυτά ελπίζω να μη βρέξει».

Σεμπαστιέν Οζιέρ: «Η ε.δ. Μαυρολίμνη έχει πολύ μπόσικο χώμα και θα είναι πολύ γλιστερή. Πέραν τούτου είναι καλή. Τα πρώτα πληρώματα θα καθαρίζουν πολύ το δρόμο. Εκτός από την ΕΔ3 που είναι σκληρή, οι υπόλοιπες είναι καλές».

Γιάρι Μάτι Λατβάλα: «Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Η ΕΔ3 είναι σκληρή και οι επιφάνειες ανώμαλες, ενώ οι υπόλοιπες είναι σε καλή κατάσταση. Η Ελάτεια (ΕΔ2), που έχει μήκος 40 χιλιομέτρα, είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική».

Πίτερ Σόλμπεργκ: «Οι ειδικές διαδρομές που περάσαμε σήμερα είναι σκληρές και με πολλές πέτρες. Κάποιες είναι πιο σκληρές από άλλες. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας».

Μαντς Όσμπεργκ: «Οι ειδικές διαδρομές είναι αρκετά σκληρές και δύσκολες, ιδιαίτερα η ΕΔ3. Φαίνεται πως έβρεξε πολύ τις προηγούμενες ημέρες. Σαν ειδικές διαδρομές είναι ωραίες αλλά οι επιφάνειές τους δεν είναι τόσο καλές».

Μάθιου Ουίλσον: «Όλα φαίνονται εντάξει. Οι περισσότερες ειδικές διαδρομές σήμερα ήταν σε ανάλογη κατάσταση με του 2009. Όλα δείχνουν καλά ως τώρα».

Φεντερίκο Βιγιάγκρα: «Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ σκληρές γενικά. Ορισμένες όπως η ΕΔ3 είναι πολύ σκληρές, κάποιες άλλες είναι καλές, όπως η ΕΔ6. Με τη βροχή οι δρόμοι έγιναν πιο σκληροί».

Χένινγκ Σόλμπεργκ: «Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ ωραίες. Τις αγαπάω. Είναι πάρα πολύ ωραίες».

Λάμπρος Αθανασούλας: «Ο αγώνας είναι λίγο σκληρός. Η ΕΔ3 περιλαμβάνει ορισμένα πολύ κακά κομμάτια. Η ΕΔ6 είναι σκληρή σε ορισμένα σημεία και χρειάζεται προσοχή γενικά».

Ντάνι Σόρντο: «Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Ορισμένες από αυτές διεξάγονται με αντίθετη φορά συγκριτικά με το παρελθόν, αλλά είναι ωραίες».

Κρις Μίκι: «Οι ειδικές διαδρομές είναι πραγματικά ωραίες. Λυπόμαστε που δε θα συμμετέχουμε στον αγώνα και μετά τις αναγνωρίσεις θα πρέπει να πάμε στο σπίτι μας».

πηγη sportnet.gr

1 σχόλιο: