ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

«Ό,τι καλύτερο για τον Σισέ»

Ο εκπρόσωπος του 29χρονου σταρ του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του ψάχνει για ομάδα προκειμένου να μετακομίσει στο εξωτερικό, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που ο υποψήφιος «μνηστήρας» πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις......


«Έχει φθάσει ο καιρός για μια αλλαγή στην καριέρα του Σισέ. Ψάχνουμε ομάδα στο εξωτερικό», τόνισε αρχικά ο Έλληνας μάνατζερ, για να συμπληρώσει:
«Ο πελάτης μου θα αποφασίσει με γνώμονα ότι είναι καλύτερο γι' αυτόν. Δεν θα αποδεχθεί την πρώτη πρόταση που θα του γίνει».

Όσον αφορά αυτές τις προϋποθέσεις, τόνισε:
«Όλα θα παίξουν ρόλο. Ο Παναθηναϊκός φυσικά θα πρέπει να συμφωνήσει, η ομάδα, το πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον, τα χρήματα κατά δεύτερο ρόλο…»

Ερωτηθείς τέλος αν η Λάτσιο είναι αυτό που ψάχνει ο Σισέ και σχετικά με την φημολογούμενη συνάντηση που γίνεται αυτήν την ώρα ανάμεσα στον Γάλλο μάνατζερ του, Φιλίπ Πιολά και τον τεχνικό διευθυντή των Ρωμαίων, Βιτσέντζο Μοραμπίτο σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα, ο Τοπίδης επιβεβαίωσε εμμέσως το γεγονός.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Λάτσιο, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Όπως συνηθίζω δεν σχολιάζω κάτι πριν τελειώσει η υπόθεση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τοπίδη.

πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου