ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παραδίδεται ο Μάκης Ψωμιάδης

Στην παράδοσή του στις αστυνομικές αρχές προσανατολίζεται ο Μάκης Ψωμιάδης, έπειτα από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων....


Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δικήγόρος του, Χρήστος Μυλωνόπουλος. «Εχει την πρόθεση να εμφανιστεί κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύεται η τιμή και η υπόληψή του, που έχουν θιχθεί βάναυσα», τόνισε, ενώ σε ερώτηση εάν αυτό θα γίνει την Δευτέρα(27/6) απάντησε: «Δεν το ξέρω ακόμη. Θα γίνει σίγουρα εντός της εβδομάδας».

Ο κ. Μυλωνόπουλος εκπροσωπεί και τον πρόεδρο της Καβάλας, Σταύρο Ψωμιάδη. Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρόεδρος της Καβάλας κι αν σκοπεύει να πάρει νέα αναβολή την Δευτέρα(27/6), οπότε θα βρεθεί ξανά ενώπιον του τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί, τόνισε:

«Στις 93.000 σελίδες του πορίσματος δεν υπάρχει ούτε μία ενοχοποιητική λέξη για τον κ. Σταύρο Ψωμιάδη. Εμείς θα πάμε να απολογηθούμε, διότι δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα, ούτε υπάρχουν στοιχεία εναντίον μας. Το λογικό είναι να αφεθεί ελεύθερος κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμοστεί ο Νόμος».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως για την παράδοση ή μη του Μάκη Ψωμιάδη, εκφράζονται διαφορετικές τάσεις από την πλευρά των δύο δικηγόρων του. Οπως προαναφέραμε ο κ. Μυλωνόπουλος ουσιαστικά επιβεβαιώνει την είδηση, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Στάθης κρατάει επιφυλάξεις.

πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου