ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Θέλουν προετοιμασία με Ελευθερόπουλο και Τζαβέλλα

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχουν πάρει... φωτιά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε λέει να σταματήσει! Το αφεντικό των "ερυθρολεύκων" επιδιώκει να χτίσει ένα ρόστερ με ποιοτικούς, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες και βάση των τελευταίων δημοσιεύματων Γιώργος Τζαβέλλας και Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκονται στην συγκεκριμένη λίστα....

Οπως αναφέρετε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στις δύο υποθέσεις, την ίδια στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφωνεί για την απόκτηση και του Ελληνα μπακ, ενώ για τον «Ελέ» από την αρχή είχε δώσει το ΟΚ. Η "Εξέδρα" υποστηρίζει ότι τις προσεχείς ημέρες και οι δύο θα προστεθούν στο ρόστερ και μάλιστα πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Ενα σενάριο περίπλοκο καθώς η περίπτωση του Ελευθερόπουλος μπορεί να είναι εύκολη, αλλά όχι και του Τζαβέλλα. Αν και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ο Ελληνας διεθνής ξεκαθαρίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι δεν πρόκειται τουλάχιστον στο τωρινό επίπεδο της καριέρας του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα μοιραστούν αρμοδιότητες

Το τμήμα σκάουτιγκ μπορεί να είναι σε αδράνεια αυτήν τη στιγμή, αλλά θα ενεργοποιηθεί σύντομα από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Και λέμε ότι είναι σε αδράνεια γιατί, εκτός από τον Εντουάρντο Μαθία, που έχει αναλάβει επικεφαλής, και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που παρακολουθεί και προτείνει παίκτες (αρκετοί από τους οποίους τελικά φοράνε τη φανέλα της ομάδας), οι υπόλοιποι που ανήκουν στο τμήμα, τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση, δεν έχουν ρόλους. Ούτε και καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στο τμήμα σκάουτιγκ ανήκουν και οι Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Κοκολάκης, Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Αμανατίδης και Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, οι οποίοι αυτήν την εποχή δεν έχουν ενεργό ρόλο.
Αναμένεται, πάντως, να γίνει μια σύσκεψη όταν η ομάδα αναχωρήσει για την προετοιμασία. Ο Μαθία θα είναι αυτός που θα μοιράσει τους ρόλους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα παραμείνουν όλοι όσοι έχουν μέχρι τώρα συνεργασία με τους Ερυθρόλευκους.

Με Κάσερες στο Σέεφελντ

Μπορεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Κάσερες να αφορά τα τμήματα υποδομής, αλλά η επιστροφή του θα συνδυαστεί με την παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να τον πάρει μαζί του στο Σέεφελντ και στη συνέχεια θα αναλάβει καθήκοντα στα τμήματα υποδομών. Εχει σε μεγάλη εκτίμηση τον γυμναστή ο τεχνικός του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε από την πρόταση που έκανε για να επιστρέψει στον σύλλογο ύστερα από αρκετά χρόνια. Αλλωστε, όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του.

πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου