ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζονται αλλαγές την Σούπερ Λιγκ

«Χορταστικό» αναμένεται να είναι το συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, στο οποίο πιθανότατα θα τεθεί ζήτημα για αλλαγή των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Μποροβήλο στην ηγεσία της Λίγκας. Η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League αναμένεται να ζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης, λόγω ...
της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση των «στημένων».

Σίγουρα οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναμένεται να «ηγηθούν» των προσπαθειών για την αλλαγή δεδομένων στην Σούπερ Λίγκα αφού η μεν Ένωση από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα περί…. «σκανδάλου» έστειλε επιστολή ζητώντας να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα στη Λίγκα, ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» με την στάση τους το τελευταίο διάστημα που απείχαν από τα Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα έδειχναν πως επιθυμούσαν την αλλαγή στην προεδρία της διοργανώτριας Αρχής.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι θα τεθεί και θέμα αναπληρωτή προέδρου, αφού και ο Γιώργος Μποροβήλος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων αγώνων, ενώ η Λίγκα θα πρέπει να κινήσει διαδικασίες και για την αντικατάσταση του Αχιλλέα Μπέου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
όλα αυτά βέβαια θα τεθούν επί τάπητος την Τρίτη όμως σενάρια θέλουν η εκλογή του νέου προέδρου αλλά και του αναπληρωτή να γίνει από την επόμενη συνεδρίαση αφού αυτή την στιγμή προέχει η συμπλήρωση της νέας σύνθεσης της Σούπερ Λιγκ αλλά και η Τρίτη ομάδα που θα ανέβει από την Football League. Όσον αναφορά τους υποψηφίους για την θέση της προεδρίας, σοβαρά παίζουν τα ονόματα των Σταύρο Αδαμίδη, Γιώργου Σπανού αλλά και του Νίκου Μαχλά σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει κατηγορία.

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου