ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αισιοδοξεί ο Γεωργιάδης

Ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για τη σημερινή συνάντηση και πιστεύει ότι μέχρι την Τετάρτη όλα θα έχουν όλα τελειώσει....

 Στη σημερινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Πέτρου Θεοδωρίδη δεν υπήρξε συμφωνία για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην ΑΕΚ. Ήταν εξ αρχής απίθανο, από το πρώτο ραντεβού οι δύο άνδρες να δώσουν τα χέρια, παρόλο που ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έδειξε πιο διαλλακτικός και πιο θετικός από κάθε άλλη φορά.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και κατόπιν αιτήματος του Θεοδωρίδη, σε δύο μέρες θα απαντήσει στον πρόεδρο της Ένωσης. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε αμέσως για την συνάντηση αυτή και έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από το πρώτο ραντεβού. Μάλιστα αισιοδοξεί πως μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα έχει τελειώσει το θέμα και θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Άλλωστε, ξεκάθαρη επιθυμία του ίδιου είναι να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Στην επόμενη επικοινωνία των δύο προέδρων (είναι δεδομένο ότι θα γίνει μέχρι την επόμενη Τετάρτη), θα πέσουν στο τραπέζι και τα τελικά ποσά και εκεί θα ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Πάντως, στην Ένωση είναι πολύ αισιόδοξοι για το αίσιο τέλος της μεταγραφής.

πηγη aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου