ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Μαρινάκης: "Δεν δίνω βαθμό. Θα ξεφτιλιστούμε"

Ατέλειωτοι φαίνεται πως είναι οι διάλογοι ανάμεσα σε παράγοντες ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας απ' αυτούς έχει πρωταγωνιστές τους Μπέο και Μαρινάκη, όπου συζητούν για το ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη....


Πρόκειται για το ματς του δεύτερου γύρου, όπου ο Πανιώνιος ήθελε βαθμούς για να είναι ακόμη πιο κοντά στην σωτηρία, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται αρνητικός σ' αυτό το ενδεχόμενο.
Ο Μπέος ζητά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να δώσει βαθμό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του λέει πως θα ξεφτιλιστούν, όμως οι δύο άνδρες κλείνουν ραντεβού για την επόμενη ημέρα στα μπουζούκια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι τελείωσε δίχως νικητή, αφού Πανιώνιος και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1. Αναλυτικά η ανασκόπηση και videos με τις φάσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Προς: Αχιλλέας
Συνομιλία με Βαγγέλη, ο οποίος του λέει ότι έχει κουραστεί με αυτή την ιστορία και τα media. Του χρόνου δεν θα δώσει σε κανέναν δημοσιογράφο εισιτήρια (Κωστόπουλος, Χατζηνικολάου).

Ο Αχιλλέας του λέει ότι ο Χατζηνικολάου είναι του Βαρδινογιάννη. Ακόμα μιλάνε για τον Μήτρογλου, Γκαλίτα και Ριέρα που δεν θα παίξουν. Ο Αχιλλέας του λέει ότι πρέπει να βοηθήσει να του δώσει κανένα βαθμό. Ο Βαγγέλης του λέει ότι δεν γίνεται γιατί θα ξεφτιλιστεί.

Ο Βαγγέλης θα πάει αύριο να τον βρει στα μπουζούκια να μιλήσουν.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου