ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ενθουσιασμός κάτω από την Ακρόπολη!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας το ράλυ Ακρόπολις επιστρέφει στη δράση. Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ειδική (Θήβα, 17/6) έχει ξεκινήσει, με τους οδηγούς να πέρνουν μέρος στην τελετή εκκίνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης....


Ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια, αφού ο ήλιος έδωσε τη θέση του στη βροχή, ωστόσο όσοι παρευρέθηκαν, καθώς επίσης και οι οδηγοί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

«Ήταν πολύ ωραία η τελετή εκκίνησης. Πολύς κόσμος ήρθε για να την παρακολουθήσει. Διανύσαμε μεγάλη απόσταση από το Λουτράκι και πρέπει να την ξανακάνουμε προς τα πίσω. Οι ειδικές είναι καλές. Η ΕΔ3 (Ελευθεροχώρι) και η ΕΔ8 (Γυμνό) θα είναι πολύ σκληρές, είμαι βέβαιος. Πρέπει κανείς να είναι γρήγορος αλλά, πάνω από όλα, έξυπνος. Στα δύσκολα σημεία πρέπει να φυλάμε τo αυτοκίνητo», ήταν το λόγια του Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος έχει δηλώσει πως σκοπός του είναι να τερματίσει στους βαθμούς.

Ενθουσιασμένος από την τελετή εκκίνησης ήταν ο Γιάρι Λάτβαλα, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ξεχάσει τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν,

«Ωραίο μέρος για εκκίνηση Ράλλυ! Και ο Ισθμός της Κορίνθου μου άρεσε εξίσου. Η βροχή με ανησυχεί, δεν ξέρω σε ποιο βαθμό θα επηρεάσει τις ειδικές. Αλλιώς δεν θα με πείραζε. Πρέπει να πάμε φυλαγμένα σε κάποια σημεία και όχι τέρμα γκάζι παντού. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά το δρόμο»

Μοναδικός σκοπός του Μίκο Χιρβόνεν είναι η νίκη, για την οποία θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Στο ράλι θα συμμετάσχουν 41 από τα 42 πληρώματα, αφού μόλις ένα δεν κατάφερε να εκκινήσει.

πηγη sport-fm.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου