ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η αρχή χθες, η συνέχεια σήμερα

Η αρχή έγινε χθες. Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο, θεωρούνται ουσιαστικά ποδοσφαιριστές του Άρη. Αμφότεροι, συμφώνησαν χθες με τους «κίτρινους» για συνεργασία, ενός και δύο ετών, αντίστοιχα., και το μόνο που μένει είναι το τυπικό....


Μια εξέλιξη που αναμφίβολα, γέμισε με χαρά τον κόσμο της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα, οι φίλοι των «κίτρινων» περίμεναν αγωνιωδώς να υπάρξουν νεότερα, αναφορικά με τις δύο υποθέσεις και κυρίως για αυτή του «Νιτέντο». Γίνεται κατανοητό λοιπόν, ότι στο άκουσμα των ειδήσεων ότι οι δύο παίκτες έδωσαν τα «χέρια» με την διοίκηση της ομάδας, επήλθε μια ηρεμία στον κόσμο και παράλληλα αισιοδοξία. Ηρεμία, διότι υπήρχε μια ανησυχία, γιατί υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφικές υποθέσεις και αισιοδοξία, γιατί, τόσο ο Νέρι, όσο και ο Καρίμ, είναι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στα μέγιστα την νέα χρονιά και να προσδώσουν δύναμη στο έμψυχο δυναμικό.


Από εκεί και πέρα, η ηρεμία στις «τάξεις» του κόσμου, είναι προσωρινή. Και αυτό γιατί είναι στο DNA του, να ζητάει και να θέλει και άλλες μεταγραφές. Μεταγραφές που θα γίνουν, όχι όμως και άμεσα. Μπορεί να περάσουν μέρες, εβδομάδες, μπορεί και όχι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή, είναι ότι στα συρτάρια της ΠΑΕ, θα μπούνε σήμερα ακόμη δύο συμβόλαια. Πέρα απ΄ αυτό του Σολτάνι(σσ υπογράψει σήμερα), τόσο ο Κανούλας, όσο και ο Ρούι, αναμένεται και τυπικά να ντυθούν στα «κίτρινα». Ο πρώτος θα βρεθεί το απόγευμα στα γραφεία, ενώ ο δεύτερος θα τα στείλει υπογεγραμμένα.


Στο σύνολο δηλαδή, τέσσερις ποδοσφαιριστές αφίχθησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απ΄ ΄κει που δεν είχε γίνει ούτε μια κίνηση, μέσα σε δύο μέρες έγιναν τέσσερις. Αριθμός άκρως ικανοποιητικός, αν κοιτάξουμε το τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες της Superleague.

πηγη metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου