ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ciao Djibril

Η ώρα για να αποχαιρετήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον Τζιμπρίλ Σισέ πλησιάζει. Η Λάτσιο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Γάλλο σταρ, η μεταγραφή του οποίου πιθανόν να τελειώσει και την επόμενη εβδομάδα.....

 Κοντά σε συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται η Λάτσιο που επιδιώκει να αποσπάσει πρώτα τη συγκατάθεση του Γάλλου σταρ προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Η Λάτσιο κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ και οι Ιταλοί βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γάλλου σταρ. Η αρχική προσφορά της στον παίκτη ήταν 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο, με τον Σισέ να ζητά 2,5 εκ. ευρώ ετησίως, δηλαδή τα χρήματα που παίρνει στον Παναθηναϊκό.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Λάτσιο ανέβασε την προσφορά της και η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι λιγότερη από 500 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και εκτιμάται πως σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Στόχος της Λάτσιο είναι να έρθει πρώτα σε συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σισέ προκειμένου στη συνέχεια να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Οι "λατσιάλι" έχουν ήδη μιλήσει με τους "πράσινους" και αναμένεται να προσφέρουν 5-6 εκ. ευρώ στην ελληνική ομάδα για τον Γάλλο σταρ.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πολύ πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, ενώ την Παιανία ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα είναι "καυτή" για τον Παναθηναϊκό που σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, ετοιμάζεται να προχωρήσει και στην πρώτη μεταγραφική του κίνηση, πιθανότατα επιθετικoύ, μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Σισέ και Μπουμσόνγκ.

πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου