ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ποια στάση πληρωμών από ΟΠΑΠ; Η βόμβα... σκάει από ΝΕΤMED!

Ο ΟΠΑΠ προχώρησε ίσως σε μια αναμενόμενη κίνηση. Σε αναστολή ισχύος των συμβάσεων, τόσο προς τις ποδοσφαιρικές ομάδες όσο και προς τις διοργανώτρες αρχές των πρωταθλημάτων, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του balla.gr αυτό είναι μόνο η αρχή.....

Αρκετό καιρό πριν σας είχαμε αποκαλύψει στη στήλη "μπαλάκια" για τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τις κρατικές χορηγίες προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά τον ΟΠΑΠ, πλέον, τη σκυτάλη παίρνουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα...

Πιο συγκεκριμένα, η NETMED (έχει την κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών της Σούπερ Λιγκ) αναζητά φόρμουλα όχι μόνο για να παγώσει αλλά για σπάσει μια για πάντα το συμβόλαιό της με τις ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι η αρχική πρόθεση για στάση πληρωμών των δόσεων προς τις ομάδες με απώτερο σκοπό την ολική απεπλοκή της από την υπόθεση.

Εξηγούμαστε! Η ΝΕΤMED θέλει να σπάσει την κεντρική διαχείρηση και συνεπώς να δώσει ένα τελειωτικό χτύπημα στη λίγκα που ήδη ταλανίζεται από το σκάνδαλο των στημένων. Αυτό σημαίνει πως το νέο πρωτάθλημα, όταν και αν αυτό ξεκινήσει, θα τελεστεί αποκλειστικά υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Πρόθεση των ανθρώπων της ΝΕΤMED από εκεί και πέρα είναι η υπογραφή μεμονομένων συμβολαίων με πέντε-έξι ομάδες που οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι εμπορικές. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρης βρίσκονται στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να εξαφανιστούν από τον τηλεοπτικό χάρτη!

Ακόμα και συμβόλαιο με την ΕΡΤ να συνάψουν, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της χώρας καθιστά βέβαιο ότι τα έσοδα των ΠΑΕ θα είναι πολύ λιγότερα σε σύγκριση με τα χρήματα που έπαιρναν μέχρι και σήμερα από την NETMED.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χειρότερα σε ότι αφορά τις κρατικές χορηγίες ακόμα δεν έχουν έρθει...

πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου