ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

‘Ηταν καλός αλλά έχασε!!!!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση χ8ες βράδυ στο Λονδίνο αλλά τελικά τον πρόδωσε η κακή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Άρσεναλ με 3-1.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τις εντυπώσεις,δημιούργησαν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά η κούραση και τα πολλά λάθη στην άμυνα οδήγησαν στην ήττα και την Άρσεναλ στους 6 βαθμούς.
Στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική φάση. Οι κανονιέρηδες είχαν την κατοχή αλλά δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση το Μέγιερι. Η πρώτη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι ήταν από πλευράς Ολυμπιακού όταν ο Μασάδο βρήκε το Μήτρογλου έξω από τη μεγάλη περιοχή,εκείνος σούταρε και το σούτ του μπλόκαρε δύσκολα ο Μανόνε. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις και στο 35΄έπειτα από ενέργεια του Μανίατη,βρήκε τ Μασάδο και εκείνος αστόχησε από πολύ κοντά. Η απάντηση στην ευκαιρία του Ολυμπιακού κατέληξε στα δίχτυα του Μέγιερι όταν ο Χολέβας δεν πέταξε τη μπάλα από την περιοχή και ο Ζερβίνιο με ωραίο σούτ έκανε το 1-0. Το γκολ της Άρσεναλ δεν ανησύχησε τον Ολυμπιακό και η απάντηση του ήταν γρήγορη  καθως στο 45΄έπειτα από σέντρα του Γκρέκο ο Μήτρογλου με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Ζαρντίμ εμφανίστηκαν  κουρασμένοι κάνοντας πολλά λάθη και στο 56΄ο Ζερβίνιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μανωλά και πάσαρε στον Ποντόλσκι με τον τελευταίο να κάνει το 2-1. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους και στο 63΄ο Κονσιελνί έχασε μεγάλι ευκαιρία να κάνει το 3-1.Ο Ζαρντιμ προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού περνώντας τους Ιμπαγάσα,Αμπτούν και Πάντελιτς χώρις όμως να καταφέρει να αντιδράσει. Η Άρσεναλ είχε μία μεγάλι ευκαιρία στο 89΄όταν το σούτ του Ζιρού βρήκε στο Σιόβα και κατέληξε κόρνερ. Τελικά, στο 93΄όταν όλος ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά,ο Ράμσει  έπειτα από μπαλιά του Ζιρου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ήταν η δεύτερη ήττα των ερυθρολεύκων σε ισάριθμα παιχνίδια καθιστώντας δύσκολη και χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες τη συνέχεια του στη διοργάνωση.

3 σχόλια: