ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«Γραφικός και τσάτσος»

Ο πρόεδρος της «Ενωσης» εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, συνέστησε ψυχραιμία στον κόσμο της ΑΕΚ που «ξέρω ότι είναι εξαγριωμένος», αλλά και σε αυτούς του Πανιωνίου και απάντησε στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, χαρακτηρίζοντάς τον «γραφικό και τσάτσο»...


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να σας πω καταρχήν για το ιστορικό των τελευταίων 48 ωρών. Από χθες το πρωί που είδαμε την κατάσταση στο ΟΑΚΑ, αρχίσαμε αγώνα δρόμου για να βρούμε γήπεδο. Πήγαμε στον Παναθηναϊκό για τη Λεοωφόρο, αλλά μας αρνήθηκε γιατί παίζει πρωτάθλημα την  Παρασκευή και ήθελε το γήπεδο για να προπονηθεί Τετάρτη και Πέμπτη. Πήγαμε στον Ατρόμητο και στον κ. Σπανό και προς τιμή του μας το έδωσε αμέσως το γήπεδο καταλαβαίνοντας πως πρόκειται για εθνικό θέμα και ότι διακυβεύονταν η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε και αυτός αμέσως να μας το δώσει το γήπεδο αλλά με διαβεβαιώσεις από την αστυνομία ότι δεν θα υπήρχαν προβλήματα ασφάλειας.
Χθες τη νύχτα είδαμε ότι ίσως υπάρξουν προβλήματα με το γήπεδο του Περιστερίου ότι δεν πληρούσε ορισμένα κριτήρια της UEFA χωρίς να ξέρουμε ποια θα ήταν ακριβώς. Κάποια στιγμή επικοινώνησα μέσω μηνυμάτων με τον κ. Κιντή, αλλά με πρόλαβε διά τηλεφώνου ο κ. Νικητιάδης που μου είπε ότι μίλησε με τον κ. Τσακίρη και αυτός αρνήθηκε. Αρα δεν προχώρησε η επικοινωνία με τον κ Κιντή και δεν καταλαβαίνω τη δήλωση του κ. Τσακίρη περί χυλόπιτας . Εγώ δεν επικοινώνησα με τον κ. Τσακίρη, αλλά μέσω μηνύματος με τον Κιντή. Με πήρε πίσω, δεν το πρόλαβα, του είπα μέσω μηνύματος ότι τον ήθελα για το γήπεδο αλλά δεν χρειάστηκε να συνεχίσουμε λόγω αυτού που μου είπε ο κ. Νικητιάδης.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου