ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ε(σ)καψαν τη Νέα Σμύρνη!

Δεν έχει προηγούμενο η κίνηση οπαδών του Πανιωνίου να σκάψουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, να γκρεμίσουν τα δοκάρια και να κάψουν τους πάγκους, έπειτα από την απόφαση του  Ερασιτέχνη να παίξει η ΑΕΚ στην πλατεία τον επαναληπτικό με τη Νταντί. Προς Καραϊσκάκη οδεύει η Ενωση. Τσακίρης: «Είμαι πανιώνιος, όχι τσάτσος»...

«Ενα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, Πάνος Τσελέντης, στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6». Και συνέχισε: «Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Εχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα».

Πάντως, αυτή η ενέργεια των συγκεκριμένων οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι υπολογίζονται γύρω στους 150, δεν έβλαψε μόνο την ΑΕΚ, αλλά και την ομάδα τους, αφού θέτουν σε κίνδυνο και το παιχνίδι των Νεοσυρνιωτών με τον Ολυμπιακό Βόλου για την πρώτη αγωνιστική της; Superleague. Πάντως, μετά από όλα αυτά τα τραγικά που έγιναν, αυτή τη στιγμή στο γήπεδο επικρατεί ηρεμία, με μια ομάδα των ΜΑΤ να φυλάει το χώρο. Οι… αντάρτες έχουν αποχωρήσει.

Κίνδυνος αποκλεισμού της ΑΕΚ δεν υπάρχει, αφού η UEFA θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάντως, αυτή που βγαίνει ακόμη μια φορά ζημιωμένη από αυτή την ιστορία είναι η χώρα μας, αφού σε λιγότερο από 48 ώρες έγινε ξανά παγκοσμίως ρεζίλι.


Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου