ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Και τώρα… τρέχουμε

Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν τα συνεργεία στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μετά τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του Πανιώνίου, ούτως ώστε να βρει τελικά «στέγη» η ρεβάνς της Πέμπτης για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα την ΑΕΚ και τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Η UEFA είναι αυτή που θα εξετάσει το χώρο και θα δώσει το τελικό «ok» αν κρίνει ότι μπορεί να φιλοξενηθεί ο αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την εικόνα να έχει υποστεί μεγάλη βελτίωση, ήδη από το βράδυ της Τρίτης...
Ο παρατηρητής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα κάνει τη σχετική επίσκεψη και επιθεώρηση, προκειμένου να ενημερώσει την «Ένωση» για τη δυνατότητα διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα με τους Σκοτσέζους.

Πλέον, το ενδεχόμενο να υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Νταντί Γιουνάιτεντ κεκλεισμένων των θυρών, προς αποφυγήν αντίποινων των οπαδών των «κιτρινόμαυρων» κατά αυτών του Πανιωνίου, είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Αν τελικά δεν διεξαχθεί η αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, τότε τελευταία επιλογή είναι το «Γ. Καραϊσκάκης», για τη χρήση του οποίου έχει ληφθεί και η σχετική έγκριση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ακόμη και εκεί όμως, θα φιλοξενηθούν μόνο φίλοι της σκοτσέζικης ομάδας, αφού κρύβει… κινδύνους η παρουσία οπαδών της ΑΕΚ σε «ερυθρόλευκο» έδαφος. Η πιθανή πρόκληση επεισοδίων και τιμωρίας από την UEFA με χρηματικές και αγωνιστικές συνέπειες, είναι κάτι που θέλει να αποφύγει ο Σταύρος Αδαμίδης και για το λόγο αυτό δεν φέρνει αντίρρηση στη μη παρουσία οπαδών της ομάδας. 

Η διοίκηση της «Ένωσης» φέρεται κατά της αντίστοιχης του Πανιωνίου και του Κωνσταντίνου Τσακίρη για το γεγονός πως η προσωπική κόντρα του προέδρου των «κυανέρυθρων» μπήκε πάνω από το εθνικό συμφέρον και τη διεξαγωγή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης ελληνικής ομάδας. Σε περίπτωση που τελικά η αναμέτρηση λάβει χώρα κανονικά και τα πάντα κυλήσουν ομαλά, η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να ζητήσουν αποζημίωση για τα διαφυγόντα κέρδη και τις οικονομικές ζημιές για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκάλεσε η ακαταλληλότητα του ΟΑΚΑ.

Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου