ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ-ΧΙΜΕΝΕΘ!


Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης της ΑΕΚ, αφού ο γνωστός για τον ευέξαπτο και εκρηκτικό χαρακτήρα του Αλγερινός, εξοργίστηκε από κάποιες παρατηρήσεις του προπονητή του, φτάνοντας μάλιστα  στο σημείο να τον προκαλεί να τα πουν έξω οι δυο τους! Μετά και από αυτό το συμβάν θεωρείται απίθανο να ανανεώσει ο Τζιμπούρ....



Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης λοιπόν, ο Μανόλο Χιμένεθ κάλεσε κοντά του τους παίχτες του και έκανε σε ορισμένους παρατηρήσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός όμως, εκνευρίστηκε με την κίνηση αυτή του Ισπανού προπονητή και του είπε «Γιατί δεν με πιάνεις στο τέλος να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και μου το λες μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες μου; Γιατί με κατηγορείς μπροστά τους και φαίνομαι εγώ ο κακός; Αν δεν με σέβεσαι εσύ, δεν σε σέβομαι κι εγώ».

Όπως είναι φυσιολογικό ο Χιμένεθ τον έδιωξε από την προπόνηση μετά τα λόγια αυτά, αλλά ο Τζιμπούρ συνέχισε λέγοντας στον προπονητή του «Αν είσαι άνδρας, έλα έξω να... τα πούμε οι δυο μας».

Φυσικά μετά και από αυτή την εξέλιξη, είναι απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος υπενθυμίζεται πως σε έξι μήνες μένει ελεύθερος και εδώ και δύο μέρες, έχει το δικαίωμα να συνομιλήσει αλλά και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της...Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου