ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Roger Huerta: Ο αθλητής του UFC γίνεται πρώτο θέμα μετά από καυγά στο δρόμο...(video)

O Roger Huerta, έγινε πρώτο θέμα στο Internet μετά την δημοσίευση video, που τον δείχνει να πρωταγωνιστεί σε καυγά στο δρόμο.....


Το περιστατικό συνέβη έξω από μπαρ στο Austin.
Ένας τεράστιος τύπος χτύπησε με δύναμη μια γυναίκα, κατά την διάρκεια ενός καυγά.Ο Huerta, όταν είδε την κίνηση του "άντρα", πήγε και του ζήτησε τον λόγο.Πριν ξεσπάσει άσος του UFC πάνω στον "μάγκα", ένας φίλος του προσπαθεί να τον σταματήσει, προσπαθώντας στην ουσία να σώσει τον "εγώ τις γυναίκες τις νικάω", αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο video βλέπουμε τον Huerta να ορμά τρέχοντας πάνω στον "άντρα", αλλά δεν βλέπουμε την σκηνή που τον ξάπλωσε κάτω με κλωτσιά στο πρόσωπο, όπως λένε οι μάρτυρες, φαίνεται μόνο την στιγμή που τον ξανακτυπά με κλωτσιά την ώρα που ήδη είναι κάτω.

Ο Ηuerta, αφού έριξε αναίσθητο τον "εγώ τις δέρνω όλες", έφυγε αμέσως από το χώρο του καυγά για να αποφύγει τυχόν προβλήματα με την αστυνομία.

"Δεν έχω μιλήσει με τον Roger, για να σας ενημερώσω σχετικά με το συμβάν.Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τον ενοχλούν αφάνταστα τα περιστατικά βίας εναντίον των γυναικών", δήλωσε ο μάνατζερ του Huerta.

frapesport

Δείτε το video (θα υποστείτε μια διαφήμιση 28'' η οποία δεν είναι δική μας)

3 σχόλια: