ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟ: Διώχνει για να πάρει...

Περίοδο ισχνών αγελάδων διανύουν στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας μέσα στον Γενάρη.
Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποφασίσθηκε να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά με χρήματα που θα εξοικονομηθούν από παραχωρήσεις άλλων ποδοσφαιριστών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών είναι σχεδόν όλες οι μεταγραφές του καλοκαιριού.....
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Λουίς Γκαρσία, Πλεσί, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Δημούτσος και πιθανότατα ο Γκοβού, βρίσκονται στον... αέρα και το αποτέλεσμα όλων αυτών των υποθέσεων αναμένεται να κρίνει τα μεταγραφικά... βήματα του ΠΑΟ στο χειμερινό παζάρι.
Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν μειώσεις μισθών στους παίκτες με μεγάλα συμβόλαια.
Από `κει και πέρα, όλα αναμένεται να αποφασισθούν στην συνάντηση που θα έχουν μέσα στις επόμενες ώρες οι Γόντικας, Βεκρής και Φρέιτας. Οι τρεις τους θα αποφασίσουν ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την Παιανία, με στόχο να συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στο 1-1.5 εκ. ευρώ.

Ανανέωση στον ΒύντραΟι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να ανανεώνει το συμβόλαιο του Λουκά Βύντρα, στον οποίο αναγνωρίζεται σημαντική προσφορά στην ομάδα. Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί από τώρα να υπογράψει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Σύντομα, λοιπόν, θα κληθεί ο 29χρονος για να ανανεώσει, αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Ρουκάβινα: Ψεύτης ο ΝιόπλιαςΟ Αντε Ρουκάβινα με δηλώσεις του στη Sportday διέψευσε τον Νίκο Νιόπλια: "Εξι μήνες δεν μου μιλούσε ο κύριος αυτός. Κι αυτό που λέει, ότι είπα εγώ πως είμαι καλύτερος από τον Σισέ, δεν είναι αλήθεια. Το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν με υπολογίζει".

Γέντρισεκ: Καλή προοπτική ο ΠΑΟ
Ως μια καλή προοπτική για να συνεχίσει την καριέρα του χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ερικ Γέντρισεκ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πράσινη: "Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αρκετοί καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές. Παίκτες όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Σίντεϊ Γκοβου, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Γιώργος Καραγκούνης επανδρώνουν το ρόστερ του. Φυσικά και υπάρχουν ομάδες οι οποίες επιθυμούν να με αποκτήσουν. Συγκριτικά με τον ελληνικό σύλλογο θα έλεγα ότι υστερούν. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τρόπαια και συμμετέχει σταθερά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία επιδιώκει να πρωταγωνιστεί. Δεν θέλω να συνεχίσω στη Γερμανία. Θα ήθελα κάτι το διαφορετικό. Αγωνίζομαι εδώ από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Η προοπτική του Παναθηναϊκού φαντάζει ιδανική. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις. Θέλω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Όσα δεν πέτυχα στη Σάλκε ευελπιστώ να τα καταφέρω στον Παναθηναϊκό. Ο Κυριάκος Παπδόπουλος είναι φίλος μου. Αποτελεί επένδυση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον ρώτησα για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε μια σύντομη κουβέντα πριν από την προπόνηση. Με διαβεβαίωσε για το επίπεδο του ελληνικού συλλόγου. Μου είπε πως δεν πρέπει να αφήσω την συγκεκριμένη ευκαιρία να πάει χαμένη. Θέλω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κυρίως αυτό. Στη Σάλκε δεν κατάφερα να έχω τη συμμετοχή που ήθελα. Διψάω να αγωνιστώ. Ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει τα κίνητρα για να τα καταφέρω".

πηγη sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου