ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ BUSINNES PLAN ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ!


Όπως αποκάλυψε λοιπόν, η εφημερίδα «Μακεδονία», οι περιβόητοι Άραβες επενδυτές έστειλαν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, το σχέδιό που έχουν ετοιμάσει για το δικέφαλο του βορρά, σε 12 σελίδες και με τίτλο: «P.A.O.K F.C Athletic Football Club, P.A.O.K  P.A.E, Business Plan 2011-2013»....Οι Άραβες λοιπόν, οι οποίοι σύμφωνα με όσα είχαν δηλώσει πριν από λίγο καιρό, θα έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 20 Γενάρη, έδωσαν σημεία ζωής καθώς έστειλαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το businnes plan που έχουν ετοιμάσει για τον δικέφαλο του βορρά.




Έτσι στα σχέδια τους περιλαμβάνεται, η κατασκευή νέου γηπέδου 50.000 θέσεων περίπου σε έκταση έξω από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα ανήκει στους ίδιους, η πρόσληψη νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι μεγάλο όνομα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως ο Μάκης Χάβος θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για σημαντικές μεταγραφές. Τέλος στο businnes plan των Αράβων, τονίζεται ξεκάθαρα πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραμείνει στη θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να έχει στα χέρια του μετοχές του δικεφάλου του βορρά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», το έγγραφο έχει την υπογραφή του Οντέι Αλ Σαμαρί, εκπροσώπου του αραβικού ομίλου και προσωπικού φίλου του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Από λόγια άλλο τίποτα λοιπόν...Αυτό που απομένει, είναι να μας αποδείξουν οι Άραβες πως όλα όσα έχουν υποσχεθεί στο Ζαγοράκη, τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας, μπορούν να τα κάνουν πράξη. Γιατί αν συμβεί αυτό, τότε θα μιλάμε για μια νέα εποχή για το δικέφαλο του βορρά και ο ΠΑΟΚ θα γίνει η...Μάντσεστερ Σίτι της Ελλάδας! Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου