ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ORIGINAL ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΑΕΚ!


Αυτή η ΑΕΚ που νίκησε χτες μέσα στις Σέρρες με 3-1, ήταν σίγουρα...ORIGINAL! Ήταν άλλωστε σχεδόν η πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος, που η Ένωση ήταν τόσο σοβαρή απέναντι σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Και όχι μόνο ήταν σοβαρή η ομάδα του Χιμένεθ, αλλά υπήρξαν και στιγμές που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο....



Η ΑΕΚ λοιπόν, συνδύασε χτες τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με μια αρκετά καλή εμφάνιση και γέμισε τον κόσμο της με αισιοδοξία για το μέλλον. Ανταπεξήλθε πολύ καλά μετά τη γκέλα με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και πήρε με άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης, παρόλο που για ένα μικρό διάστημα μετά το γκολ του Γεωργιάδη και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, απειλήθηκε από τους γηπεδούχους.

Είναι φανερό λοιπόν, πως η δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ, έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς για την ΑΕΚ. Ο Ισπανός δουλεύει πολύ για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και αυτό το έχουν εκτιμήσει οι οπαδοί της Ένωσης, οι οποίοι τον αποθέωσαν κατά την άφιξη της ομάδας στις Σέρρες. Ο Χιμένεθ βέβαια τους το ανταπέδωσε, αφού καθοδήγησε την ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με μία μπλούζα της ORIGINAL, μέσα από το μπουφάν του...

Το έχω πει πολλές φορές, αλλά θέλω να το πω μία ακόμα. Πιστεύω πως είναι ιστορική η ευκαιρία της ΑΕΚ, να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπρέπεια και την παλιά της ταυτότητα, με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. Ο Ισπανός είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουν εργαστεί ποτέ στην Ελλάδα και το σημαντικό είναι πως δείχνει να έχει μεγάλη όρεξη και θέληση για να βοηθήσει την ΑΕΚ. Είναι πράγματι φοβερό το δέσιμό του με τους κιτρινόμαυρους και αυτό σίγουρα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Ένωση. Και κυρίως η διοίκηση της ομάδας, η οποία οφείλει, νομίζω, να βάλει για μια ακόμα φορά το χέρι στην τσέπη, ώστε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τον Χιμένεθ να κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Το λέω και πάλι και το πιστεύω ακράδαντα. Ο Χιμένεθ, είναι η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ, να γίνει και πάλι η ομάδα που όλοι ξέρουμε. Γι' αυτό το λόγο, ο Αδαμίδης και οι συνεργάτες του, αξίζει τον κόπο να κάνουν την υπέρβαση...Ευτυχείτε!!

Υ.Γ. Ο Μπλάνκο συνεχίζει να σκοράρει (χτες πέτυχε ένα φοβερό γκολ) αλλά με την ανανέωση του συμβολαίου του δε γίνεται τίποτα. Η διοίκηση της ΑΕΚ, πρέπει να τελειώσει αυτό το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να αντιληφθεί πως ο Μπλάνκο έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Μάλλον το έχουν ξεχάσει αυτό στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου