ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μπαρτσελόνα - Μίλαν 1-1 (3-1 πέναλτι)..φιέστα για τον Ροναλντίνιο και εκπληκτικό γκολ του Ινζάγκι (vid)


Μπαρτσελόνα και Μίλαν αναμετρήθηκαν σήμερα στα πλαίσια του 45ου  Trofeu Joan Gamper, με νικητή του αγώνα την Μπάρτσα και νικητή στις καρδιές των οπαδών της τον "Ρόνι".

Δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του, η Μπαρτσελόνα του έδωσε την ευκαιρία να πει αντίο στους οπαδούς της...
και να λάβει την αγάπη που είχε συσσωρευτεί από αυτούς στα χρόνια που έπαιζε με την φανέλα της ομάδας τους.
Στις πέντε σεζόν του, κέρδισε δύο πρωταθλήματα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και δύο Super Cups στην Ισπανία, και πέτυχε 94 γκολ σε 207 επίσημους αγώνες.

Στο ρυθμό της samba, όλα φάνηκαν να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να «αισθάνεται ο Ρόνι» σαν στο σπίτι του. Πολλές σημαίες της Βραζιλίας είχαν κοσμήσει τις κερκίδες. Μετά την αναχώρηση του και πριν από το παιχνίδι, οι φίλαθλοι της Μπάρτσα φώναζαν διαρκώς το όνομά του, ενώ συγκινημένος αγκάλιασε τον Πουγιόλ και έδωσε μια αγκαλιά με νόημα σε όλους του οπαδούς στο γήπεδο. Όλα αυτά, μαζί με ένα video από τις καλύτερες στιγμές του στην ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς και μια φωτογραφία του στα matrix του γηπέδου, έκαναν τον Ροναλντίνιο να νιώσει σαν στο σπίτι του.

Ο βραζιλιάνος έπαιξε 77 λεπτά και άφησε με μια μόνιμη επευφημία στο Nou Camp. Ροναλντίνιο  αντικαταστάθηκε από Μέρκελ και κατά τη έξοδό του ο παίκτης της Μίλαν αντεπέδωσε στο κόσμο το χειροκρότημα, φορώντας και ένα μπλουζάκι που έγραφε "Μπαρτσελόνα σ'αγαπώ".

Για την ιστορία το αποψινό παιχνίδι το κέρδισε η Μπαρτσελόνα στα πέναλτι μα 3-1, ενώ στην κανονική του διάρκεια στο παιχνίδι έληξε 1-1 με καταπληκτικό γκολ του Ινζάγκι για την Μίλαν.

frapesport

Δείτε τα γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου