ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

«Κατά 99% μένω στην ΑΕΚ»

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ , όπως δήλωσε, κατά 99% θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Αλγερινός επιθετικός της Ενωσης τόνισε πως αγαπά την Ελλάδα και νιώθει καλά στην Ένωση...Αποσπάσματα από όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Competition»:
Ας μιλήσουμε για την ομάδα σου, την ΑΕΚ...
«Ολα πάνε πολύ καλά. Και δουλεύω πολύ καλά. Τα ταξίδια στην Αυστρία και την Αυστραλία επίσης πήγαν πολύ καλά. Ηταν απολύτως επιτυχή. Δώσαμε πολλά παιχνίδια, κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτή την περίοδο».
Ολα αυτά δείχνουν ότι θα μείνεις στην ΑΕΚ;
«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπώ. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, νιώθω καλά εκεί. Επομένως, γιατί να αλλάξω;».
Είχες όμως προτάσεις;
«Προτάσεις που δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσες. Ειλικρινά δεν θέλω να ζήσω περιπέτειες. Δεν ενδιαφέρομαι. Αν μου παρουσιαστεί μια πραγματικά καλή ευκαιρία, θα δω. Αλλιώς και κατά 99% μένω στην ΑΕΚ».
Πιστεύεις ότι μπορείς να βάλεις ένα τέλος στην αναποτελεσματικότητα της επίθεσης;
«(σ.σ.: εκνευρίζεται) Σταματήστε να λέτε "αναποτελεσματική επίθεση". Κάποιος χαρακτηρίζεται αναποτελεσματικός όταν χάνει ευκαιρίες. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Εμείς δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες! Αυτό είναι ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που χρειάζεται σοβαρή σκέψη, για να βρεθούν οι λύσεις και να αντιμετωπιστεί».
Παρατηρήθηκε μια αλλαγή προς το καλύτερο στις σχέσεις σου με τον προπονητή τις τελευταίες εβδομάδες.
«Ναι, διότι είχα μια πολύ ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Μιλήσαμε ειλικρινά για τις διαφορές μας. Μου είπε ότι με υπολογίζει, ότι στηρίζεται πάνω μου κι αυτό με έκανε απίστευτα ευτυχισμένο».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου