ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Χαλάρωμα πριν τα... αποκαλυπτήρια

Ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής έκαναν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λόγο του αποψινού φιλικού με τον Ατρόμητο - Και επίσημα στην Φλαμένγκο ο Ντέιβιντ...
Με την σημερινή (12/8, 21:00) πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αποψινή φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» ακολούθησαν ένα χαλαρό, εν όψει του βραδινού φιλικού αγώνα, πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής της μπάλας, «5-2».

Οι διεθνείς με την Εθνική ομάδα των Ανδρών επέστρεψαν και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Νίκος Νιόπλιας αποφάσισε να πάρει μαζί του στην αποστολή του αποψινού (12/8) φιλικού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος έπαιξε πολύ λίγο στο χθεσινό φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία (έκανε το ντεμπούτο του με τη «γαλανόλευκη» στα τελευταία λεπτά, μπαίνοντας αντί του Καραγκούνη) και δεν ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος.

Στην αποστολή για το φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα περιληφθούν οι: Καρνέζης, Φερνάντεζ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Λέτο, Κλέιτον, Μαρίνος, Σισέ, Γκοβού, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Σταμπολζίεφ, Μάντζιος και Μελίσσης.

Στη Φλαμένγκο ο Ντέιβιντ

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντέιβιντ στην Φλαμένγκο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (12/8).

Η βραζιλιάνικη ομάδα την Τετάρτη έδωσε στον Παναθηναϊκό τα 366.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο 60% των δικαιωμάτων του και πλέον περιμένει από την πράσινη ΠΑΕ τα κατάλληλα έγγραφα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιεί κανονικά τον 22χρονο αμυντικό.

«Με την πληρωμή απλά περιμένουμε τώρα την ελευθέρας του παίκτη. Ελπίζουμε όλα να έχουν τελειώσει μέχρι την Παρασκευή», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της «Φλα», Μίσελ Λέβι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ στη Φλαμένγκο»

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου