ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Κατσουράνης: «Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή»

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής ομάδας στην εποχή… Σάντος, που ανέτειλε στο νικηφόρο φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης.
«Δουλεύουμε σε δύο συστήματα, αυτό που εφαρμόζαμε με τον Ότο Ρεχάγκελ και αυτό που εφαρμόζει τώρα ο κύριος Σάντος, δηλαδή το 4-3-3 και το 4-4-2...
Νομίζω ότι κάθε μέρα που περνά θα είμαστε και καλύτεροι, γιατί θεωρώ ότι αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, όλοι θέλουν να δείξουν κάτι, όμως κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική, όλοι σχεδόν οι παίκτες μας είναι σε μεγάλες ομάδες. Όλα τα παιδιά έχουν τις προϋποθέσεις να συνεισφέρουν. Καλό θα είναι να παίζουν όσο περισσότεροι Έλληνες μπορούν στις ομάδες τους, για να έχουμε περισσότερες επιλογές παικτών», δήλωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής άσος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο προπονητή. «Ο κύριος Σάντος είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ξέρει τη νοοτροπία του Έλληνα ποδοσφαιριστή και γνωρίζει τι χρειάζεται. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, όπως η φυσική κατάσταση και η αντίληψη του συστήματος. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του αγώνα. Εμείς και η Κροατία είμαστε το φαβορί. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012».

Όσο για την επικείμενη πρόσληψη του Ζήση Βρύζα σε ρόλο συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος, ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε για τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004: «Ο Ζήσης ήταν μέλος της ομάδας πολύ καιρό, τα έδινε όλα για την ομάδα και ποτέ δεν έπαιζε για τον εαυτό του. Είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου